Ainekset:
noin 120 g tuoretta, rapsakkaa vihersalaattia
kourallinen lempiyrttejä
Virgino-vinegrette:
1 rkl Balsamico-viinietikkaa
0,5 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
suolaa
pippuria myllystä
sokeria
Sekoita kaikki vinegrette ainekset
Ruiskrutongit:
4 siivua ruisleipää
0,5 dl Virgino Rosmariiniöljyä tai Virgino Valkosipuliöljyä
lisäksi kuivatettua timjamia, suolaa, pippuria
Leikkaa ruisleipä kuutioiksi. Laita kulhoon öljy ja mausteet. Sekoita. Lisää leipäkuutiot. Sekoita siten, että öljy imeytyy kunnolla leipiin. Laita leipäkuutiot uuniin 200° noin 8 minuutiksi.
Aseta salaatti ja yrtit lautaselle. Lisää paahdetut leipäkuutiot. Valuta päälle herkullista itsetehtyä Virgino vinegrettea.