header

Kylmäpuristetun Virginon monipuolisuus näkyi avajaisten buffetissa

atte kuuskoski ruokapoyta wVirginon uusi tehdas vihittiin käyttöön tiistaina 15.1.2008.

Avajaisten maukkaat buffet-tarjoilut suunnitellut Fazer Amican edustuskokki Atte Kuuskoski kertoo, että tarjoilujen suunnittelun lähtökohtana oli näyttää, miten monipuolinen Virgino on.

Virgino on käytössä erittäin monipuolinen ja sen pähkinäinen maku täydentää ruoan aromeja. Käytin rypsiöljyä muun muassa majoneeseihin, kalan hauduttamiseen sekä salaattien kastikkeisiin.

Pähkinäisen makunsa puolesta Virgino soveltui erinomaisesti myös tarjolla olleiden mantelikakun sekä mallasleivän leivontaan, Kuuskoski esittelee. Hän kertoo, että esimerkiksi Fazer Amican henkilöstöruokaloissa Virginoa on tarjottu noutopöydissä salaatin lisänä.

Kuuskoski nostaa esiin rypsiöljyn käytön paistamisessa. Virginon paisto-ominaisuudet ovat erinomaiset. Puhtaana rasvana rypsiöljy ei pala, vaan muodostaa kauniin ja rapean pinnan, esimerkiksi kalaa paistettaessa, hän toteaa.

Vihersalaatti
Punajuuri-Aura gold – salaatti
Linssisalaatti
Kuorrutettu porsaan sisäfilee
Mustajuuri-katkarapusalaatti
Kukkakaali-perunasalaatti
Tyrnivanukas
Virgino-öljyllä maustettu mantelikakku
Mehustetut vadelmat

Pin It

Parsarisotto on alkukesän herkku

kategoriassa Blogi

Nyt eletään kotimaisen tuoreen parsan satokautta! Italialaistyylisessä risotossa parsa kypsyy juuri sopivan rapsakkaaksi. Parsarisotto on…

Raikas rahka-appelsiinikakku mökkivieraille

kategoriassa Blogi

Monella on kesäperinteenä tarjota kahvin kera itsetehtyä kermatäytekakkua. Rahka, appelsiinimehu ja miedosti pähkinäinen kylmäpuristettu rypsiöljy…

Sunnuntairuokaa – pulled pork

kategoriassa Blogi

Hienon kuuloinen pulled pork, suomennettu vastikään nyhtöpossuksi, on itse asiassa perinteistä suomalaista porsaan lapaa. Kaupasta…