header

Kylmäpuristetun Virginon monipuolisuus näkyi avajaisten buffetissa

atte kuuskoski ruokapoyta wVirginon uusi tehdas vihittiin käyttöön tiistaina 15.1.2008.

Avajaisten maukkaat buffet-tarjoilut suunnitellut Fazer Amican edustuskokki Atte Kuuskoski kertoo, että tarjoilujen suunnittelun lähtökohtana oli näyttää, miten monipuolinen Virgino on.

Virgino on käytössä erittäin monipuolinen ja sen pähkinäinen maku täydentää ruoan aromeja. Käytin rypsiöljyä muun muassa majoneeseihin, kalan hauduttamiseen sekä salaattien kastikkeisiin.

Pähkinäisen makunsa puolesta Virgino soveltui erinomaisesti myös tarjolla olleiden mantelikakun sekä mallasleivän leivontaan, Kuuskoski esittelee. Hän kertoo, että esimerkiksi Fazer Amican henkilöstöruokaloissa Virginoa on tarjottu noutopöydissä salaatin lisänä.

Kuuskoski nostaa esiin rypsiöljyn käytön paistamisessa. Virginon paisto-ominaisuudet ovat erinomaiset. Puhtaana rasvana rypsiöljy ei pala, vaan muodostaa kauniin ja rapean pinnan, esimerkiksi kalaa paistettaessa, hän toteaa.

Vihersalaatti
Punajuuri-Aura gold – salaatti
Linssisalaatti
Kuorrutettu porsaan sisäfilee
Mustajuuri-katkarapusalaatti
Kukkakaali-perunasalaatti
Tyrnivanukas
Virgino-öljyllä maustettu mantelikakku
Mehustetut vadelmat

Pin It

Syö kalaa, kasviöljyä ja siemeniä: Suoliston bakteerikanta kiittää - ja suojaa monelta sairaudelta

kategoriassa Ajankohtaista

Omega-3-rasvahappoja sisältävän ravinnon ja monipuolisen suolistobakteeriston välillä on yhteys, tutkijat uskovat. Aiheesta kertoo Suomen Kuvalehti.

Eikä hippustakaan valkoista viljaa

kategoriassa Blogi

Sain kokeiltavaksi Risentan uutta mantelijauhoa. Tuote sisältää ainoastaan hienoksi jauhettua mantelia, ja on hyvä vaihtoehto…

Vähän parempaa hernekeittoa savuporon kanssa

kategoriassa Blogi

Vihreistä pakasteherneistä syntyy helposti yksinkertainen, mutta todella maukas keitto. Jos keitosta haluaa juhlavaa, esimerkiksi juhla-aterian…