header

Kotitalous-lehti: kylmäpuristettu rypsiöljy pohjoismaista superruokaa

KT1 1 2010 kansiKotitalous-lehdessä 1/2010 useat tutkijat ja asiantuntijat kertovat huipputrendikkäästä pohjoismaisesta ruokakulttuurista ja sen superruoista; täysjyvärukiista ja -kaurasta, marjoista, kalasta ja kylmäpuristetusta rypsiöljystä.

Artikkeliin on haastateltu muun muassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoistutkija Iris Erlundia, Leipätiedotuksen toiminnanjohtaja Ulla Rauramoa, Virginon toimitusjohtaja Perttu Korolaista sekä Arktisten Aromien toiminnanjohtaja Simo Moisiota.

Kotitalous on Kotitalousopettajien liiton järjestölehti sekä alan arvostettu ammattilehti ja mielipidevaikuttaja.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan tästä »

 

Pin It

Maukas ja mausteinen äyriäiskeitto on erinomainen alkuruoka

kategoriassa Blogi

Välillä on paikallaan perinteinen kolmen ruokalajin ateria, kahden kesken tai ystävien seurassa. Jättikatkaravun pyrstöillä koristellun…

Vaihda suomalaiseen superruokaan! - Vaihtoehto ulkomaisille superfoodeille

kategoriassa Ajankohtaista

Iltalehdessä 26.11.2011 etsitään vaihtoehtoja kalliille ulkolaisille "superfoodeille" akatemiaprofessori Kaisa Poutasen sekä kuituihin perehtyneen tutkijakoulutettava Jenni…

Rapea pekoni maustaa samettisen pehmeän kukkakaalikeiton

kategoriassa Blogi

Kasvissosekeitot kuuluvat syksyn satokauteen ja talven kylmiin ilmoihin. Olen huomannut, että sosekeitto on kätevä tapa…