header

Kotitalous-lehti: kylmäpuristettu rypsiöljy pohjoismaista superruokaa

KT1 1 2010 kansiKotitalous-lehdessä 1/2010 useat tutkijat ja asiantuntijat kertovat huipputrendikkäästä pohjoismaisesta ruokakulttuurista ja sen superruoista; täysjyvärukiista ja -kaurasta, marjoista, kalasta ja kylmäpuristetusta rypsiöljystä.

Artikkeliin on haastateltu muun muassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoistutkija Iris Erlundia, Leipätiedotuksen toiminnanjohtaja Ulla Rauramoa, Virginon toimitusjohtaja Perttu Korolaista sekä Arktisten Aromien toiminnanjohtaja Simo Moisiota.

Kotitalous on Kotitalousopettajien liiton järjestölehti sekä alan arvostettu ammattilehti ja mielipidevaikuttaja.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan tästä »

 

Pin It

Enemmän kuituja ja omega-3-rasvahappoja - Omega-3-rasvahapot vähentävät diabetesriskiä

kategoriassa Ajankohtaista

Fit-lehti (9/2011) kehottaa syömään enemmän kuituja sekä omega-3-rasvahappoja.

Kaikki kasvikset käyvät grilliin

kategoriassa Blogi

Lihan, broilerin ja kalan lisäksi moni on grillannut tomaatteja, herkkusieniä ja kasvisvartaita. Viime aikoina grillaus…

Maassa maan tavalla

kategoriassa Blogi

Viime viikolla olin Ranskassa 2. CISM World Winter Gameseissa eli sotilaiden maailman kisoissa. Minut oli…