header

Kotitalous-lehti: kylmäpuristettu rypsiöljy pohjoismaista superruokaa

KT1 1 2010 kansiKotitalous-lehdessä 1/2010 useat tutkijat ja asiantuntijat kertovat huipputrendikkäästä pohjoismaisesta ruokakulttuurista ja sen superruoista; täysjyvärukiista ja -kaurasta, marjoista, kalasta ja kylmäpuristetusta rypsiöljystä.

Artikkeliin on haastateltu muun muassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoistutkija Iris Erlundia, Leipätiedotuksen toiminnanjohtaja Ulla Rauramoa, Virginon toimitusjohtaja Perttu Korolaista sekä Arktisten Aromien toiminnanjohtaja Simo Moisiota.

Kotitalous on Kotitalousopettajien liiton järjestölehti sekä alan arvostettu ammattilehti ja mielipidevaikuttaja.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan tästä »

 

Pin It

Facebook kilpailu on päättynyt

kategoriassa Ajankohtaista

Kiitos kaikille osallistujille! Facebook kesäkisa on päättynyt ja voittajat ovat selvitetty.

Avocado on terveellinen, mutta samat rasvahapot saa ekologisemmin rypsiöljystä

kategoriassa Ajankohtaista

Hufvudstadsbladetin artikkelissa 24.9.2017 kerrotaan, että suomalaiset kuluttavat avocadoja enemmän kuin koskaan, ja kulutuksen oletetaan edelleen…

Valitse rasvat oikein - terveytesi parhaaksi

kategoriassa Ajankohtaista

Vuoden ensimmäisessä Kunto Plus -lehdessä opastetaan löytämään parhaat rasvat niin paistamiseen, leivontaan, salaattiin kuin leivälle…