header

Kotitalous-lehti: kylmäpuristettu rypsiöljy pohjoismaista superruokaa

KT1 1 2010 kansiKotitalous-lehdessä 1/2010 useat tutkijat ja asiantuntijat kertovat huipputrendikkäästä pohjoismaisesta ruokakulttuurista ja sen superruoista; täysjyvärukiista ja -kaurasta, marjoista, kalasta ja kylmäpuristetusta rypsiöljystä.

Artikkeliin on haastateltu muun muassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoistutkija Iris Erlundia, Leipätiedotuksen toiminnanjohtaja Ulla Rauramoa, Virginon toimitusjohtaja Perttu Korolaista sekä Arktisten Aromien toiminnanjohtaja Simo Moisiota.

Kotitalous on Kotitalousopettajien liiton järjestölehti sekä alan arvostettu ammattilehti ja mielipidevaikuttaja.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan tästä »

 

Pin It

Säännöllinen ruokarytmi ja hyvä rasva hoitavat aivoja

kategoriassa Ajankohtaista

Aivotutkija vannoo hyvien rasvojen nimeen ja kehottaa tarjoamaan aivoille polttoainetta säännöllisesti. Minna Huotilaista haastatteli Maaseudun…

Valitse rasvat oikein - terveytesi parhaaksi

kategoriassa Ajankohtaista

Vuoden ensimmäisessä Kunto Plus -lehdessä opastetaan löytämään parhaat rasvat niin paistamiseen, leivontaan, salaattiin kuin leivälle…

Terästetty puuro

kategoriassa Blogi

Syksyn tultua palataan arkeen, kouluun ja töiden pariin. Kunnollinen mutta helposti valmistuva aamiainen auttaa pitkälle…