header

Virgino kotitalousopettajien koulutuspäivässä

VIRGINO1Virgino esittäytyi Kotitalousopettajien liiton koulutuspäivässä Riihimäellä 12.11.2012. Lauantain aikana Pohjolanrinteen koululla satakunta aktiivista kotitalousopettajaa sai mukaansa pullollisen kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä.

”Päivä oli todella antoisa, meillä oli paljon hyviä keskusteluja viisaiden ihmisten kanssa”, ylistää Virginon Hanna Hakala.

 
 

”Oli todella kivaa osallistua! Ihmiset olivat erittäin kiinnostuneita kylmäpuristetun rypsiöljyn käytöstä ja terveysvaikutuksista. Ammatti-ihmisten kanssa on mielenkiintoista keskustella, tuli juteltua paljon muustakin kuin rasvoista”, kuvaa puolestaan terveydenhoitaja, Hämeenlinnan seudun Sydänyhdistyksen puheenjohtaja Marja-Liisa Heino. Hän päivysti Hakalan kanssa Virginon standillä.

”Oli hienoa, että Virgino osallistui koulutuspäiväämme. Monelle on vieläkin yllätys, että rypsiöljy on oliiviöljyä terveellisempää. Oliiviöljyssähän ei ole juuri lainkaan elimistön tarvitsemia omega-3-rasvahappoja, joita rypsiöljyssä on ihanteellisessa suhteessa”, miettii Kotitalousopettajien liiton toiminnanjohtaja Aira Kuvaja.

”Kotitalousopettajat ovat ruoka- ja ravintoasioissa todellisia mielipidevaikuttajia. Heidän näkemyksiinsä luottavat niin oppilaat, kollegat kuin muu lähipiirikin”, Kuvaja muistutti.

www.kotitalousopettajat.fi

Pin It

Lahnapurilaiset ovat maukasta ja terveellistä pikaruokaa

kategoriassa Blogi

Kaupan pakastealtaasta löytyy kaikkea kivaa ja hyvää helpottamaan kiireistä arkea. Uusin löytöni on lahnasta tehdyt…

Luulolla ei ole asiaa tiedon rinnalle

kategoriassa Ajankohtaista

Tekniikan maailman päätoimittaja Reijo Ruokanen kirjoittaa pääkirjoituksessaan lehdessä 2/2018 kolesterolista.

Leena Uotila: Syöminen on taitolaji

kategoriassa Ajankohtaista

Leena Uotila on ehtinyt isoäidin ikään, mutta vetää töissä täysillä. Arjen ja pyhänkin täyttävät Helsingin…