header

Virgino kotitalousopettajien koulutuspäivässä

VIRGINO1Virgino esittäytyi Kotitalousopettajien liiton koulutuspäivässä Riihimäellä 12.11.2012. Lauantain aikana Pohjolanrinteen koululla satakunta aktiivista kotitalousopettajaa sai mukaansa pullollisen kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä.

”Päivä oli todella antoisa, meillä oli paljon hyviä keskusteluja viisaiden ihmisten kanssa”, ylistää Virginon Hanna Hakala.

 
 

”Oli todella kivaa osallistua! Ihmiset olivat erittäin kiinnostuneita kylmäpuristetun rypsiöljyn käytöstä ja terveysvaikutuksista. Ammatti-ihmisten kanssa on mielenkiintoista keskustella, tuli juteltua paljon muustakin kuin rasvoista”, kuvaa puolestaan terveydenhoitaja, Hämeenlinnan seudun Sydänyhdistyksen puheenjohtaja Marja-Liisa Heino. Hän päivysti Hakalan kanssa Virginon standillä.

”Oli hienoa, että Virgino osallistui koulutuspäiväämme. Monelle on vieläkin yllätys, että rypsiöljy on oliiviöljyä terveellisempää. Oliiviöljyssähän ei ole juuri lainkaan elimistön tarvitsemia omega-3-rasvahappoja, joita rypsiöljyssä on ihanteellisessa suhteessa”, miettii Kotitalousopettajien liiton toiminnanjohtaja Aira Kuvaja.

”Kotitalousopettajat ovat ruoka- ja ravintoasioissa todellisia mielipidevaikuttajia. Heidän näkemyksiinsä luottavat niin oppilaat, kollegat kuin muu lähipiirikin”, Kuvaja muistutti.

www.kotitalousopettajat.fi

Pin It

Parsarisotto on alkukesän herkku

kategoriassa Blogi

Nyt eletään kotimaisen tuoreen parsan satokautta! Italialaistyylisessä risotossa parsa kypsyy juuri sopivan rapsakkaaksi. Parsarisotto on…

Edulliset superruuat löytyvät lähikaupasta

kategoriassa Ajankohtaista

Unohda erikoisuudet - kalliille superruuille löytyy helposti huomattavasti edullisemmat vastineet, kehottaa Iltalehden artikkeli.Superruualle ei ole…

Samettinen kurpitsasosekeitto sopii syksyyn

kategoriassa Blogi

Kurpitsa on monipuolinen raaka-aine, josta voi halloween-lyhtyjen ja pikkelsin lisäksi valmistaa monenlaisia ruokia: kakkua, piirakkaa,…