header

Virgino kotitalousopettajien koulutuspäivässä

VIRGINO1Virgino esittäytyi Kotitalousopettajien liiton koulutuspäivässä Riihimäellä 12.11.2012. Lauantain aikana Pohjolanrinteen koululla satakunta aktiivista kotitalousopettajaa sai mukaansa pullollisen kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä.

”Päivä oli todella antoisa, meillä oli paljon hyviä keskusteluja viisaiden ihmisten kanssa”, ylistää Virginon Hanna Hakala.

 
 

”Oli todella kivaa osallistua! Ihmiset olivat erittäin kiinnostuneita kylmäpuristetun rypsiöljyn käytöstä ja terveysvaikutuksista. Ammatti-ihmisten kanssa on mielenkiintoista keskustella, tuli juteltua paljon muustakin kuin rasvoista”, kuvaa puolestaan terveydenhoitaja, Hämeenlinnan seudun Sydänyhdistyksen puheenjohtaja Marja-Liisa Heino. Hän päivysti Hakalan kanssa Virginon standillä.

”Oli hienoa, että Virgino osallistui koulutuspäiväämme. Monelle on vieläkin yllätys, että rypsiöljy on oliiviöljyä terveellisempää. Oliiviöljyssähän ei ole juuri lainkaan elimistön tarvitsemia omega-3-rasvahappoja, joita rypsiöljyssä on ihanteellisessa suhteessa”, miettii Kotitalousopettajien liiton toiminnanjohtaja Aira Kuvaja.

”Kotitalousopettajat ovat ruoka- ja ravintoasioissa todellisia mielipidevaikuttajia. Heidän näkemyksiinsä luottavat niin oppilaat, kollegat kuin muu lähipiirikin”, Kuvaja muistutti.

www.kotitalousopettajat.fi

Pin It

Kokonaisena kuumennettu valkohomejuusto on näyttävä tarjottava juustopöytään

kategoriassa Blogi

Oletko kokeillut kuumentaa valkohomejuustoa uunissa? Kannattaa, sillä se on todella herkullista. Briejuustolla maustetut joulutortut olivat…

Parsarisotto on alkukesän herkku

kategoriassa Blogi

Nyt eletään kotimaisen tuoreen parsan satokautta! Italialaistyylisessä risotossa parsa kypsyy juuri sopivan rapsakkaaksi. Parsarisotto on…

Maistuvaa arkiruokaa: peruna-tonnikalalaatikko

kategoriassa Blogi

Joulun juhlakausi on ohi, ja ainakin meidän perheessä kukkaron pohja häämöttää. Nyt on aika valmistaa…