header

Virgino on Janakkalan vuoden yritys 2012


tapsa palkinto Janakkalan kunnanhallitus on valinnut Kankaisten Öljykasvit Oy:n vuoden yritykseksi.

Hämäläisten viljelijöiden vuonna 1994 perustama yritys, joka tunnetaan paremmin markkinointinimellään Virgino, on toiminut Janakkalan Rastikankaalla vuodesta 2007 saakka.

Toimitusjohtaja Perttu Korolaisen luotsaaman yrityksen nykyiset pääomistajat ovat Karl ja Jan Fazer.

Virgino on rakentanut kasvavan ja menestyvän yritystoiminnan nykypäivän terveys- ja gourmetvaatimuksiin vastaavan tuotteen – kylmäpuristetun rypsiöljyn – ympärille. Rypsiöljyllä on kiistattomat terveysvaikutukset, ja se sopii kokin keittiöön.

Laadukasta lähiruokaa

Virgino ostaa kaiken tarvitsemansa rypsin suomalaisilta sopimusviljelijöiltä, pääosin lähialueilta. Merkittävä osa sopimushehtaareista on Janakkalan kunnassa.

Yritys etsii kaikessa toiminnassaan energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja.

Janakkalan Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esa Silvennoinen ojentamassa Vuoden yritys -palkintoa puristusmestarillemme Tapio Pärssiselle.

Tehdas lämmitetään osin omalla rypsiöljyllä ja sähkö tulee tuulivoimapuistosta.

Lisäksi Virgino panostaa merkittävästi alan tutkimustoimintaan ja hakee esimerkillisesti kasvua Venäjän markkinoilta.

Yritys palkittiin perjantaina 9.11. Verkostoidu ja vaikuta -yritysseminaarissa Janakkalassa.

 
 
Pin It

Villiyrttikokki Päivi Lehtonen suosii puhdasta suomalaista ruokaa

kategoriassa Ajankohtaista

Varsinaissuomalainen kokki ja villiyrttiekspertti Päivi Lehtonen leipoo alkukesän juhliin valkosuklaista piirakkaa, jossa aineksina on oman…

Vietnamilainen pho-keitto on kuumaa ja mausteista

kategoriassa Blogi

Vietnamilainen keittiö on tämän hetken kiinnostavimpia. Maukas liemi on trendikkään pho-keiton perusta. Siihen käytetään paljon…

Koululaisille vain parasta

kategoriassa Ajankohtaista

Anne Jahkonen työskentelee Riihimäellä Pohjolanrinteen koulun keittiössä. Riihimäellä kouluruokaan panostetaan, ja mahdollisuuksien mukaan tarjotaan suomalaista…