header

Rahka tekee onnelliseksi

Erilaiset rahkat ovat suuria suosikkejani. Niitä on helppo sekoitella, ei tarvita edes sauvasekoitinta tai blenderiä kuten smoothieille. Lopputulos on sekä herkullinen että terveellinen. Ja kermavaahdon rahkan joukossa voi helposti korvata kevyemmillä vaihtoehdoilla.

Pääsiäisenä herkuttelin vadelma-valkosuklaarahkalla: rasvatonta maitorahkaa, luomuvaniljajugurttia, vadelmia ja rouhittua valkosuklaata.

Mutta suklainen rahka maistuu arkenakin: rahkaa, vauvan päärynäsosetta, stevia-makeutusjauhetta, rouhittua tummaa suklaata (vähintään 70 % kaakaota). Suklaalevyn rouhiminen muuten onnistuu kätevästi isolla keittiöveitsellä: leikkaa levy käärepaperin päällä pikku palasiksi ensin toiseen ja sitten toiseen suuntaan.

Kookoksen ystävät voivat kokeilla sekoittaa rahkaa, kookosmaitoa ja/tai -hiutaleita sekä hiukan limen mehua, taivaallista!

Pin It

Huippukokki ja grillivelho Kim Palhus: Mitä tahansa voi grillata!

kategoriassa Ajankohtaista

Kim Palhus on loihtinut grillireseptejä, joista saa yhdisteltyä monta erilaista mieleenpainuvaa ateriakokonaisuutta. Barbeque-keittiön synnyinsijoilla ovat…

Herkulliset kalaleivät kevään ja kesän juhliin

kategoriassa Blogi

Kylmäsavulohella ja graavilla siialla päällystetyt saaristolaisleipäviipaleet maistuvat niin ristiäisissä ja rippijuhlissa kuin lakkiaisissa ja syntymäpäivien…

Potkupyöräilyn huipulla kisaava Sami Kuisma luottaa terveelliseen ruokavalioon

kategoriassa Ajankohtaista

Riihimäellä asuva Sami Kuisma on intohimoinen kuntoilija. ”Olen harrastanut kaikenlaista liikuntaa lähes koko elämäni. Enimmäkseen…