header

Rahka tekee onnelliseksi

Erilaiset rahkat ovat suuria suosikkejani. Niitä on helppo sekoitella, ei tarvita edes sauvasekoitinta tai blenderiä kuten smoothieille. Lopputulos on sekä herkullinen että terveellinen. Ja kermavaahdon rahkan joukossa voi helposti korvata kevyemmillä vaihtoehdoilla.

Pääsiäisenä herkuttelin vadelma-valkosuklaarahkalla: rasvatonta maitorahkaa, luomuvaniljajugurttia, vadelmia ja rouhittua valkosuklaata.

Mutta suklainen rahka maistuu arkenakin: rahkaa, vauvan päärynäsosetta, stevia-makeutusjauhetta, rouhittua tummaa suklaata (vähintään 70 % kaakaota). Suklaalevyn rouhiminen muuten onnistuu kätevästi isolla keittiöveitsellä: leikkaa levy käärepaperin päällä pikku palasiksi ensin toiseen ja sitten toiseen suuntaan.

Kookoksen ystävät voivat kokeilla sekoittaa rahkaa, kookosmaitoa ja/tai -hiutaleita sekä hiukan limen mehua, taivaallista!

Pin It

Samettinen kurpitsasosekeitto sopii syksyyn

kategoriassa Blogi

Kurpitsa on monipuolinen raaka-aine, josta voi halloween-lyhtyjen ja pikkelsin lisäksi valmistaa monenlaisia ruokia: kakkua, piirakkaa,…

Bataatti-jauhelihapaistos maistuu lapsillekin

kategoriassa Blogi

Bataatti, englanniksi sweet potato, ei nimestään huolimatta ole perunan sukulainen, mutta käyttäytyy ruuanlaitossa jauhoisen perunan…

Alkupalat Lapin tyyliin porosta ja graavilohesta

kategoriassa Blogi

Kun pitää tehdä kätevästi iso määrä alkupaloja tai cocktailpaloja, laitan usein lohella tai porolla täytettyjä…