header

Rahka tekee onnelliseksi

Erilaiset rahkat ovat suuria suosikkejani. Niitä on helppo sekoitella, ei tarvita edes sauvasekoitinta tai blenderiä kuten smoothieille. Lopputulos on sekä herkullinen että terveellinen. Ja kermavaahdon rahkan joukossa voi helposti korvata kevyemmillä vaihtoehdoilla.

Pääsiäisenä herkuttelin vadelma-valkosuklaarahkalla: rasvatonta maitorahkaa, luomuvaniljajugurttia, vadelmia ja rouhittua valkosuklaata.

Mutta suklainen rahka maistuu arkenakin: rahkaa, vauvan päärynäsosetta, stevia-makeutusjauhetta, rouhittua tummaa suklaata (vähintään 70 % kaakaota). Suklaalevyn rouhiminen muuten onnistuu kätevästi isolla keittiöveitsellä: leikkaa levy käärepaperin päällä pikku palasiksi ensin toiseen ja sitten toiseen suuntaan.

Kookoksen ystävät voivat kokeilla sekoittaa rahkaa, kookosmaitoa ja/tai -hiutaleita sekä hiukan limen mehua, taivaallista!

Pin It

Virginon pakkaukset saivat uuden, herkullisen ilmeen

kategoriassa Ajankohtaista

Virginon pakkaukset ovat saaneet uuden ilmeen.Uudet pakkaukset alkavat näkymään kauppojen hyllyillä joulukuun aikana. Uudistuksen tavoitteena…

Terveellisyys on yleisin syy rypsiöljyn käyttöön

kategoriassa Ajankohtaista

Kotimainen rypsiöljy on nykyaikaisin ja monikäyttöisin ruokaöljy. Tätä mieltä olivat sekä kuluttajat että ruoka- ja…

Suomalainen rypsiöljy säästää sydäntä ja ympäristöä

kategoriassa Ajankohtaista

Ilmasto- ja energiapolitiikan haasteet vaativat vähentämään tarpeettomia kuljetuksia myös elintarvikesektorilla. Tämä tavoite nostaa suomalaisen lähiruuan…