header

Rahka tekee onnelliseksi

Erilaiset rahkat ovat suuria suosikkejani. Niitä on helppo sekoitella, ei tarvita edes sauvasekoitinta tai blenderiä kuten smoothieille. Lopputulos on sekä herkullinen että terveellinen. Ja kermavaahdon rahkan joukossa voi helposti korvata kevyemmillä vaihtoehdoilla.

Pääsiäisenä herkuttelin vadelma-valkosuklaarahkalla: rasvatonta maitorahkaa, luomuvaniljajugurttia, vadelmia ja rouhittua valkosuklaata.

Mutta suklainen rahka maistuu arkenakin: rahkaa, vauvan päärynäsosetta, stevia-makeutusjauhetta, rouhittua tummaa suklaata (vähintään 70 % kaakaota). Suklaalevyn rouhiminen muuten onnistuu kätevästi isolla keittiöveitsellä: leikkaa levy käärepaperin päällä pikku palasiksi ensin toiseen ja sitten toiseen suuntaan.

Kookoksen ystävät voivat kokeilla sekoittaa rahkaa, kookosmaitoa ja/tai -hiutaleita sekä hiukan limen mehua, taivaallista!

Pin It

Täytetty avocado pitää pintansa

kategoriassa Blogi

Täytetty avocado oli 80-luvun hieno, uusi herkku. Silloin Avocadot tarjottiin yleensä majoneesi-katkaraputäytteellä. Syöntikypsien avocadojen myötä…

Tulista italialaista

kategoriassa Blogi

Onnistuin keittämään todella herkullisen kasvis-minestronekeiton, johon laitoin pastan sijaan kikherneitä. Eli tällä kertaa viljan korvasi…

Ensikosketus lumeen

kategoriassa Blogi

Sain olla koko perheen voimin Muoniossa ensilumen leirillä. Ja todellakin se oli sanansa mukaisesti ensilumen…