header

Rahka tekee onnelliseksi

Erilaiset rahkat ovat suuria suosikkejani. Niitä on helppo sekoitella, ei tarvita edes sauvasekoitinta tai blenderiä kuten smoothieille. Lopputulos on sekä herkullinen että terveellinen. Ja kermavaahdon rahkan joukossa voi helposti korvata kevyemmillä vaihtoehdoilla.

Pääsiäisenä herkuttelin vadelma-valkosuklaarahkalla: rasvatonta maitorahkaa, luomuvaniljajugurttia, vadelmia ja rouhittua valkosuklaata.

Mutta suklainen rahka maistuu arkenakin: rahkaa, vauvan päärynäsosetta, stevia-makeutusjauhetta, rouhittua tummaa suklaata (vähintään 70 % kaakaota). Suklaalevyn rouhiminen muuten onnistuu kätevästi isolla keittiöveitsellä: leikkaa levy käärepaperin päällä pikku palasiksi ensin toiseen ja sitten toiseen suuntaan.

Kookoksen ystävät voivat kokeilla sekoittaa rahkaa, kookosmaitoa ja/tai -hiutaleita sekä hiukan limen mehua, taivaallista!

Pin It

Superaamiainen antaa potkua päivään

kategoriassa Blogi

Aikaisin aamulla ruoka ei oikein tahdo maistua, ainakaan minulle. Unenpöpperöisenä on myös hankalaa ruveta valmistamaan…

Tulinen tomaatti-chilipasta lämmittää talvisäällä

kategoriassa Blogi

Mausteiset pastaruuat täyttävät mukavasti talvikaudella – myös kevyemmät kasvispastat. Olen todella innostunut Virginon uusista makuöljyistä,…

Lohta sinihomejuustopastan kera

kategoriassa Blogi

Olen usein huomannut, että kotona hyvistä raaka-aineista kokattu ateria voittaa maussa monet ravintola-annokset. Mehevä lohimedaljonki…