header

Raikasta puolukkapannukakkua viikonlopuksi!

Yksi helpoimmista, syksyn marjasadosta syntyvistä herkuista on puolukkapannari. Puolukka tuo pannukakkuun raikkaan, supisuomalaisen maun.

Lisäksi ainekset ovat todella edullisia, etenkin jos marjat on itse poimittu. Tätä kannattaa kokeilla!

Ainekset:
8 dl kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
3 rkl Virgino-rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
1 dl puolukoita
1 rkl sokeria

Sekoita maito ja vehnäjauhot sileäksi taikinaksi. Sekoita joukkoon munat yksitellen. Lisää öljy, suola, puolukat ja sokeri. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 225 asteessa 20 - 25 minuuttia.

Pin It

Lääkkeiden tilalle terveet elämäntavat

kategoriassa Ajankohtaista

Apu-lehden artikkelissa ja pääkirjoituksessa pohditaan, miksi Ruotsin, Tanskan ja Norjan ikäihmisten hoidossa selviydytään kolme kertaa…

Pirteä smoothie aloittaa päivän

kategoriassa Blogi

Smoothie sopii niin aamu- ja välipalaksi kuin jälkiruuaksi tai treenin jälkeen. Itse juon smoothien kaikkein…

Rypsiöljy ulos kaapista!

kategoriassa Blogi

Olen viime elokuusta lähtien työskennellyt uudessa työpaikassa, Kotitalousopettajien liiton toiminnanjohtajana ja Kotitalous-lehden toimituspäällikkönä. Nyt keväällä…