header

Raikasta puolukkapannukakkua viikonlopuksi!

Yksi helpoimmista, syksyn marjasadosta syntyvistä herkuista on puolukkapannari. Puolukka tuo pannukakkuun raikkaan, supisuomalaisen maun.

Lisäksi ainekset ovat todella edullisia, etenkin jos marjat on itse poimittu. Tätä kannattaa kokeilla!

Ainekset:
8 dl kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
3 rkl Virgino-rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
1 dl puolukoita
1 rkl sokeria

Sekoita maito ja vehnäjauhot sileäksi taikinaksi. Sekoita joukkoon munat yksitellen. Lisää öljy, suola, puolukat ja sokeri. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 225 asteessa 20 - 25 minuuttia.

Pin It

Tutkimus: ruokaöljyn maku ja terveellisyys ajavat kirkkaasti hinnan ohi

kategoriassa Ajankohtaista

Suomalaiset kuluttajat asettavat ruokaöljyn maun ja terveellisyyden tärkeimmiksi tekijöiksi öljyä valittaessa. Rypsiöljy on Suomessa ylivoimaisesti…

Kauden parhaat blinit!

kategoriassa Blogi

Sain kokeiltavaksi Risentan uutta tattarijauhoa, ja siitä syntyikin herkullisia blinejä. Blinien tekeminen on paljon helpompaa…

Terveyskirjasto: rypsiöljyn käyttö takaa hyvät rasvahapot

kategoriassa Ajankohtaista

Lääkärikirja Duodecim ja Terveyskirjasto (www.terveyskirjasto.fi) tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista jokaisen…