header

Raikasta puolukkapannukakkua viikonlopuksi!

Yksi helpoimmista, syksyn marjasadosta syntyvistä herkuista on puolukkapannari. Puolukka tuo pannukakkuun raikkaan, supisuomalaisen maun.

Lisäksi ainekset ovat todella edullisia, etenkin jos marjat on itse poimittu. Tätä kannattaa kokeilla!

Ainekset:
8 dl kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
3 rkl Virgino-rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
1 dl puolukoita
1 rkl sokeria

Sekoita maito ja vehnäjauhot sileäksi taikinaksi. Sekoita joukkoon munat yksitellen. Lisää öljy, suola, puolukat ja sokeri. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 225 asteessa 20 - 25 minuuttia.

Pin It

Ruokaisaa nizzansalaattia lounaalle

kategoriassa Blogi

Nizzansalaatti on yksi suosikeistani, sillä se on hyvää, terveellistä ja täyttävää ruokaa. Salaatin ainekset ovat…

Vihreä supersmoothie

kategoriassa Blogi

Smoothie on terveyden kannalta parempi valinta kuin mehu, koska smoothiessa on mukana myös hedelmien ja…

Tv:n ääreen hiukan parempaa naposteltavaa

kategoriassa Blogi

On maailman mukavin juttu katsoa läheisten kanssa elokuvaa tai urheilua ja samalla syödä jotain hyvää.…