header

Raikasta puolukkapannukakkua viikonlopuksi!

Yksi helpoimmista, syksyn marjasadosta syntyvistä herkuista on puolukkapannari. Puolukka tuo pannukakkuun raikkaan, supisuomalaisen maun.

Lisäksi ainekset ovat todella edullisia, etenkin jos marjat on itse poimittu. Tätä kannattaa kokeilla!

Ainekset:
8 dl kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
3 rkl Virgino-rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
1 dl puolukoita
1 rkl sokeria

Sekoita maito ja vehnäjauhot sileäksi taikinaksi. Sekoita joukkoon munat yksitellen. Lisää öljy, suola, puolukat ja sokeri. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 225 asteessa 20 - 25 minuuttia.

Pin It

Pohjoismaiset ravitsemussuositukset sopivat pohjoismaiselle väestölle

kategoriassa Ajankohtaista

Pohjoismaiset ravitsemussuositukset sopivat pohjoismaiselle väestölle ja nojaavat laajaan tutkimusnäyttöön, sanoo ravitsemusterapian professori Ursula Schwab. Maaseudun…

Terveyspommi – kalaa, kasviksia ja kylmäpuristettua rypsiöljyä

kategoriassa Blogi

On ihan vanhanaikaista ajatella, ettei terveellinen ruoka voisi olla myös herkullista. Hyviä rasvoja saa etenkin…

Luulolla ei ole asiaa tiedon rinnalle

kategoriassa Ajankohtaista

Tekniikan maailman päätoimittaja Reijo Ruokanen kirjoittaa pääkirjoituksessaan lehdessä 2/2018 kolesterolista.