header

Ihana jälkiruoka - rosmariiniöljyssä ja hunajassa paistettu munajuusto

Blogi paistettu munajuustoSain kokeiltavaksi Virginon uutta rosmariinilla maustettua makuöljyä. Ensimmäisenä tuli mieleen, että jotakin jälkiruokaa olisi kiva tehdä!

Sain Herkkujen Suomi -tapahtumassa maistaa ihanaa hunajassa paistettua Kolatun juustolan munajuustoa. Päätin yhdistää tähän herkkuun rosmariinin aromin, ja lopputulos oli todella hyvä!

Tästä annoksesta riittää jälkiruuaksi 2 - 3 hengelle.

1 pkt paistettua munajuustoa, esim, Kolatun Ruska
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
2 rkl hunajaa
kermavaahtoa
lakkahilloa

Lämmitä hunaja ja öljy paistinpannulla. Viipaloi juusto ja paista pari minuuttia molemmin puolin keskilämmöllä. Juusto saa hiukan ruskistua. Tarjoa heti kermavaahdon ja lakkahillon kera.

Vinkki! Lakkahillon sijaan rosmariinin makuun sopivat myös tuoreet mansikat.

Jos käytät paistamiseen maustamatonta öljyä, voit koristella annokset tuoreen rosmariinin lehdillä.

Pin It

Tee itse terveellisin mysli

kategoriassa Blogi

Mysli on herkkua kylmän luomumaidon tai soijamaidon kera. Kaupan mysleissä vaan on harmillisen paljon suolaa,…

Kotitalousopettaja, ruokatoimittaja ja kahvilanpitäjä Marita Suontausta: Kahvila Suvannon suosio yllätti

kategoriassa Ajankohtaista

Marita Suontausta kokkaa Suvanto-kahvilassa herkullisia keittoja, puuroja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kotona ruuanlaitossa on…

Rapeaa naposteltavaa lehtikaalista

kategoriassa Blogi

Lehtikaali on tämän syyssesongin varmasti trendikkäin kasvis. Eikä syyttä suotta - se sisältää nimittäin runsaasti…