Ihana jälkiruoka - rosmariiniöljyssä ja hunajassa paistettu munajuusto

Blogi paistettu munajuustoSain kokeiltavaksi Virginon uutta rosmariinilla maustettua makuöljyä. Ensimmäisenä tuli mieleen, että jotakin jälkiruokaa olisi kiva tehdä!

Sain Herkkujen Suomi -tapahtumassa maistaa ihanaa hunajassa paistettua Kolatun juustolan munajuustoa. Päätin yhdistää tähän herkkuun rosmariinin aromin, ja lopputulos oli todella hyvä!

Tästä annoksesta riittää jälkiruuaksi 2 - 3 hengelle.

1 pkt paistettua munajuustoa, esim, Kolatun Ruska
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
2 rkl hunajaa
kermavaahtoa
lakkahilloa

Lämmitä hunaja ja öljy paistinpannulla. Viipaloi juusto ja paista pari minuuttia molemmin puolin keskilämmöllä. Juusto saa hiukan ruskistua. Tarjoa heti kermavaahdon ja lakkahillon kera.

Vinkki! Lakkahillon sijaan rosmariinin makuun sopivat myös tuoreet mansikat.

Jos käytät paistamiseen maustamatonta öljyä, voit koristella annokset tuoreen rosmariinin lehdillä.

Pin It