header

Kermainen kanapasta antaa energiaa talvipäivinä

kanapastaKesällä maistuvat raikkaat salaatit, mutta kylmillä talvikeleillä moni kaipaa tuhdimpaa ruokaa.

Kermainen, mausteinen ja tulinen broileripasta valmistuu helposti ja nopeasti arki-iltanakin. Hyvä vaihtoehto pastaksi on täysjyväspagetti, se pysyy irtonaisena keitettäessä.

Kermainen kanapasta
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1/3 dl Virgino Chiliöljyä
250 g marinoimattomia broilerinsuikaleita
3 dl kermaa
100 g Mustaleima Koskenlaskija -sulatejuustoa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
3 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
(suolaa)

Ruskista kevyesti silputut sipulit ja broilerinsuikaleet pannulla öljyssä. Lisää kerma ja paloiteltu juusto. Anna kypsyä pienellä lämmöllä kymmenisen minuuttia, niin että juusto sulaa ja broileri on kypsää.
Mausta ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa keitetyn täysjyväpastan kanssa.

Pin It

Meksikolaista – guacamolea, broileria ja salaattia

kategoriassa Blogi

Meksikolainen ruoka on tulista, mausteista ja lämmittävää. Virginon uudet makuöljyt, etenkin Chili ja Valkosipuli sopivat…

Pullavanukas uudella twistillä

kategoriassa Blogi

Isoäidin resepteistä on tullut uudelleen trendikkäitä. Monet perinteiset ruuat ja jälkiruuat ovat maukkaita, edullisia ja…

Huippukeittiömestarin ohjeet: Virginoa juuresten, sienten ja grillatun lihan kera

kategoriassa Ajankohtaista

Ruokalähettilään tehtävät ovat vieneet huippukokki Kim Palhusia maasta toiseen. "Olen ollut suomalaista ruokaa promoamassa Yhdysvalloissa,…