header

Kermainen kanapasta antaa energiaa talvipäivinä

kanapastaKesällä maistuvat raikkaat salaatit, mutta kylmillä talvikeleillä moni kaipaa tuhdimpaa ruokaa.

Kermainen, mausteinen ja tulinen broileripasta valmistuu helposti ja nopeasti arki-iltanakin. Hyvä vaihtoehto pastaksi on täysjyväspagetti, se pysyy irtonaisena keitettäessä.

Kermainen kanapasta
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1/3 dl Virgino Chiliöljyä
250 g marinoimattomia broilerinsuikaleita
3 dl kermaa
100 g Mustaleima Koskenlaskija -sulatejuustoa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
3 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
(suolaa)

Ruskista kevyesti silputut sipulit ja broilerinsuikaleet pannulla öljyssä. Lisää kerma ja paloiteltu juusto. Anna kypsyä pienellä lämmöllä kymmenisen minuuttia, niin että juusto sulaa ja broileri on kypsää.
Mausta ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa keitetyn täysjyväpastan kanssa.

Pin It

Bataattihampurilaiset sopivat hiilareita vältteleville

kategoriassa Blogi

Yksi kivoimmista uusista ruokaideoista ovat bataattihampurilaiset, joissa sämpylä on korvattu paksuilla bataattiviipaleilla. Ruoka-annokset ovat todella…

Rypsiöljyn rasvahappokoostumus on terveyden kannalta ihanteellinen

kategoriassa Ajankohtaista

Rypsiöljyssä linolihappo (omega-6) ja alfalinoleenihappo (omega-3) ovat ihanteellisessa keskinäisessä suhteessa. Rypsiöljy onkin rasvahappotasapainon kannalta ihanteellinen…

Hengähdystauko

kategoriassa Blogi

Treenatessa ulkona tuntuu ihan syyskuulta, mutta vilkaisemalla kalenteriin siellä lukeekin joulukuu. Pari talvea sitten oli…