header

Kermainen kanapasta antaa energiaa talvipäivinä

kanapastaKesällä maistuvat raikkaat salaatit, mutta kylmillä talvikeleillä moni kaipaa tuhdimpaa ruokaa.

Kermainen, mausteinen ja tulinen broileripasta valmistuu helposti ja nopeasti arki-iltanakin. Hyvä vaihtoehto pastaksi on täysjyväspagetti, se pysyy irtonaisena keitettäessä.

Kermainen kanapasta
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1/3 dl Virgino Chiliöljyä
250 g marinoimattomia broilerinsuikaleita
3 dl kermaa
100 g Mustaleima Koskenlaskija -sulatejuustoa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
3 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
(suolaa)

Ruskista kevyesti silputut sipulit ja broilerinsuikaleet pannulla öljyssä. Lisää kerma ja paloiteltu juusto. Anna kypsyä pienellä lämmöllä kymmenisen minuuttia, niin että juusto sulaa ja broileri on kypsää.
Mausta ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa keitetyn täysjyväpastan kanssa.

Pin It

Ruokaisaa nizzansalaattia lounaalle

kategoriassa Blogi

Nizzansalaatti on yksi suosikeistani, sillä se on hyvää, terveellistä ja täyttävää ruokaa. Salaatin ainekset ovat…

Punajuuririsotto - jouluruokaa uudella tavalla!

kategoriassa Blogi

Punajuuri on perinteinen joulun juures, mutta siitä saa myös herkullista risottoa. Vuohenjuustolla maustettu punajuuririsotto sopii…

Rypsiöljy on superöljyä

kategoriassa Ajankohtaista

Iltalehden haastattelemat asiantuntijat pitävät suomalaista rypsiöljyä rasvahappokoostumukseltaan huomattavasti oliiviöljyä parempana. "Rypsi on lähiruokaa, oliiviöljy on…