header

Kermainen kanapasta antaa energiaa talvipäivinä

kanapastaKesällä maistuvat raikkaat salaatit, mutta kylmillä talvikeleillä moni kaipaa tuhdimpaa ruokaa.

Kermainen, mausteinen ja tulinen broileripasta valmistuu helposti ja nopeasti arki-iltanakin. Hyvä vaihtoehto pastaksi on täysjyväspagetti, se pysyy irtonaisena keitettäessä.

Kermainen kanapasta
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1/3 dl Virgino Chiliöljyä
250 g marinoimattomia broilerinsuikaleita
3 dl kermaa
100 g Mustaleima Koskenlaskija -sulatejuustoa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
3 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
(suolaa)

Ruskista kevyesti silputut sipulit ja broilerinsuikaleet pannulla öljyssä. Lisää kerma ja paloiteltu juusto. Anna kypsyä pienellä lämmöllä kymmenisen minuuttia, niin että juusto sulaa ja broileri on kypsää.
Mausta ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa keitetyn täysjyväpastan kanssa.

Pin It

Kotona tai poissa

kategoriassa Blogi

Joulu katkaisi talven kisarupeaman vaikka kovin monesta päivästä ei ollut kyse. Jotenkin se vaan rauhoittaa…

Rasvaton maito ja rypsiöljy hyviä valintoja terveyden kannalta

kategoriassa Ajankohtaista

Suomalainen pari vuosikymmentä jatkunut Strip baby -tutkimus on näyttänyt, että rasvatonta maitoa, margariinia ja rypsiöljyä…

Gluteenittomat tortillat ja tulinen jauhelihakastike

kategoriassa Blogi

Jouluruuat kyllästyttävät jo. Uutena vuotena ja loppiaisena maistuvat itse tehdyt tortillat tulisen täytteen kera. Keliakia…