header

Parasta pikkujoulunaposteltavaa – briejuustotortut viikunahillon kera

briejuustotortutJoulutorttutaikinasta voi tehdä paljon muutakin kuin perinteisiä luumutorttuja.

Oma suosikkini on ollut omenamarmeladi luumuhillon sijaan, ja olen myös testannut syksyn hittiä, jossa hillon sijaan laitetaan tortun keskelle Vihreä kuula -makeinen.

Kaikkein parhaita ovat mielestäni kuitenkin suolaiset tortut, joissa täytteenä on juustoa. Kun vielä voitelet tortut Rosmariiniöljyllä ja tarjoat ne viikunahillon kera, on makuyhdistelmä täydellinen!

Briejuustotortut
1 pkt joulutorttutaikinalevyjä (pakaste)
1 pkt briejuustoa (200–250 g)
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä
tuoretta rosmariinia
viikunahilloa

Sulata takinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan uunipellillä leivinpaperin päällä. Leikkaa levyt kahtia neliöiksi ja muotoile tortuiksi. Voitele tortut Rosmariiniöljyllä pullasudin avulla tai valuta niille öljyä.

Leikkaa briejuustosta pieniä paloja ja laita täytteeksi torttujen keskiosaan.

Paista 225 asteessa uunin keskitasossa 10–15 minuuttia, kunnes tortut ovat kauniin vaaleanruskeita.

Koristele tortut rosmariinin oksilla ja tarjoa viikunahillon ja glögin kera.

Pin It

Karppaa viisaasti, valitse öljyt

kategoriassa Ajankohtaista

Viisaasti karpatessa suositaan kasvirasvoja, kuten kylmäpuristettua rypsiöljyä, sekä nautitaan runsaasti proteiinia joka pitää kylläisenä ja…

Virgino Elma messuilla

kategoriassa Ajankohtaista

7.-9.11.2014 pidetään Helsingin Messukeskuksessa Meidän viikonloppu. Yksi tapahtumista on Elma maaseutumessut, jossa myös Virgino on…

Itsetehtyä joka päivä

kategoriassa Ajankohtaista

Ruokablogia pitävä Anne Pfitzner sijoittui herkullisilla ohjeillaan neljän parhaan joukkoon Virginon reseptikisassa. "Sain idean reseptikisan…