header

Parasta pikkujoulunaposteltavaa – briejuustotortut viikunahillon kera

briejuustotortutJoulutorttutaikinasta voi tehdä paljon muutakin kuin perinteisiä luumutorttuja.

Oma suosikkini on ollut omenamarmeladi luumuhillon sijaan, ja olen myös testannut syksyn hittiä, jossa hillon sijaan laitetaan tortun keskelle Vihreä kuula -makeinen.

Kaikkein parhaita ovat mielestäni kuitenkin suolaiset tortut, joissa täytteenä on juustoa. Kun vielä voitelet tortut Rosmariiniöljyllä ja tarjoat ne viikunahillon kera, on makuyhdistelmä täydellinen!

Briejuustotortut
1 pkt joulutorttutaikinalevyjä (pakaste)
1 pkt briejuustoa (200–250 g)
½ dl Virgino Rosmariiniöljyä
tuoretta rosmariinia
viikunahilloa

Sulata takinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan uunipellillä leivinpaperin päällä. Leikkaa levyt kahtia neliöiksi ja muotoile tortuiksi. Voitele tortut Rosmariiniöljyllä pullasudin avulla tai valuta niille öljyä.

Leikkaa briejuustosta pieniä paloja ja laita täytteeksi torttujen keskiosaan.

Paista 225 asteessa uunin keskitasossa 10–15 minuuttia, kunnes tortut ovat kauniin vaaleanruskeita.

Koristele tortut rosmariinin oksilla ja tarjoa viikunahillon ja glögin kera.

Pin It

Kasviskaalikääryleet maistuvat sadonkorjuuaikaan

kategoriassa Blogi

Kaalikääryleitä voi näperrellä vaikka talkoina perheen ja ystävien kanssa! Kasviskaalikääryleiden täytteeksi sopivat monipuolisesti erilaiset kasvikset…

Rypsiöljyssä paistettu Halloumi-juusto vie kielen - Reseptikilpailun voittajat

kategoriassa Ajankohtaista

Virginon reseptikisaan saatiin yli 250 vastausta. Lukuisien tasokkaiden reseptien joukosta raati valitsi kuusi herkullista ruokaohjetta…

Marjakauden smoothie

kategoriassa Blogi

Sain syntymäpäivälahjaksi tuliterän tehosekoittimen, ja olen sen jälkeen nauttinut aamiaiseksi erilaisia smoothie-variaatioita. Niihin kun voi…