header

Pinaatti-avocadopasta on terveyspommi

pinaattipasta1Avocadopasta on monen herkkua. Pinaatti tuo siihen lisää makua ja ravintoarvoa.

Tässä ateriassa on runsaasti E-vitamiinia: sitä on niin avocadossa ja pinaatissa, kylmäpuristetussa rypsiöljyssä kuin saksanpähkinöissäkin.

Täysjyväspagetti on terveellistä, mutta siinä on lisäksi se hyvä puoli, että se pysyy keitettäessä irtonaisena. Täydellinen ruokalaji niin lounaalle kuin herkutteluun vaikkapa punaviinilasillisen kera!

Pinaatti-avocadopasta
(4 annosta)
150 g hienonnettua pinaattia (pakaste)
½ dl saksanpähkinäitä
½ dl maustamatonta Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä tai Rosmariiniöljyä
luomusitruunan mehu
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa
1/3 tl suolaa
muutama kierros mustapippuria
1 valkosipulin kynsi
1/2 dl parmesaanijauhetta
2 syöntikypsää avocadoa
400 g täysjyväspagettia

Laita pastavesi kiehumaan. Keitä pasta runsaassa vedessä ja valmista sillä aikaa kastike.

Sulata ja valuta pinaatti. Hienonna ainekset tehosekoittimella tai tehokkaalla sauvasekoittimella, ensin öljy ja pähkinät, sitten muut ainekset. Lisää tarvittaessa öljyä.

Annostele pasta lautasille, jaa päälle kastike ja koristele annokset esimerkiksi sitruunalohkoilla, basilikan lehdillä ja parmesaanilastuilla.

Pin It

Itsetehty granola-muromysli – aamun paras!

kategoriassa Blogi

Granola on valmiina ostettuna aika hintavaa, mutta sitä on helppo tehdä itse. Samalla saa taatusti…

Arvonta on suoritettu!

kategoriassa Ajankohtaista

Upean tuotepaketimme voittajat on nyt arvottu! Kiitos kaikille osallistujille!

Pehmeät rasvat todella ehkäisevät sydänsairauksia – helppo vaihdos ruokavaliossa auttaa elämään pidempään

kategoriassa Ajankohtaista

Omega-6-rasvahapot ja erityisesti linolihappo voi auttaa sydänsairauksien ehkäisyssä. Mitä suurempi on elimistön linolihappopitoisuus, sitä pienempi…