header

Fetasalaatti tuo kevään ruokapöytään

fetasalaattiPerinteinen fetajuustosalaatti pitää pintansa. Se on erinomainen lisuke monelle ruualle, esimerkiksi grillatulle lihalle tai broilerille sekä varhaisperunoille, ja käy lounaaksi myös sellaisenaan.

Uutta makua salaattiin tuovat Virginon makuöljyt, etenkin Rosmariiniöljy ja Valkosipuliöljy sopivat hyvin tämän salaatin kastikkeeksi.

Fetasalaattia voi piristää myös hedelmillä, vaikkapa viinirypäleillä tai tuoreilla mansikoilla. Lisäksi vielä sitruunamehua ja tuoreita yrttejä!

Fetajuustosalaatti
1 salaatinkerä tai salaattiruukku
½ kurkku
rasia kirsikkatomaatteja
1 dl viinirypäleitä
1 pkt (pala) fetaa , 200 g
4 rkl maustamatonta Virgino-rypsiöljyä, Rosmariiniöljyä tai Valkosipuliöljyä
1 sitruunan mehu
pari kierrosta mustapippuria myllystä
muutama sitruunatäytteinen oliivi
tuoretta minttua

Revi salaatti salaattikulhoon. Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele kurkku, lisää salaattiin.

Valuta feta ja murenna salaatin päälle. Lisää viinirypäleet ja valuta öljy ja sitruunamehu salaatin päälle.

Mausta mustapippurilla ja koristele mintun lehdillä.

Pin It

Gluteenittomat ja maidottomat mokkapalat maistuvat jokaiselle

kategoriassa Blogi

Mokkapalat on vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen lasten suosikki ja varma tarjottava sekä myyntiartikkeli juhlissa, illanvietoissa,…

Enemmän pehmeää rasvaa, vähemmän hiilihydraatteja

kategoriassa Ajankohtaista

Uusi pohjoismainen ravitsemussuositus kehottaa lisäämään rypsiöljyn, vihannesten, palkokasvien, hedelmien ja marjojen, kalan sekä pähkinöiden ja…

Punajuuririsotto - jouluruokaa uudella tavalla!

kategoriassa Blogi

Punajuuri on perinteinen joulun juures, mutta siitä saa myös herkullista risottoa. Vuohenjuustolla maustettu punajuuririsotto sopii…