header

Fetasalaatti tuo kevään ruokapöytään

fetasalaattiPerinteinen fetajuustosalaatti pitää pintansa. Se on erinomainen lisuke monelle ruualle, esimerkiksi grillatulle lihalle tai broilerille sekä varhaisperunoille, ja käy lounaaksi myös sellaisenaan.

Uutta makua salaattiin tuovat Virginon makuöljyt, etenkin Rosmariiniöljy ja Valkosipuliöljy sopivat hyvin tämän salaatin kastikkeeksi.

Fetasalaattia voi piristää myös hedelmillä, vaikkapa viinirypäleillä tai tuoreilla mansikoilla. Lisäksi vielä sitruunamehua ja tuoreita yrttejä!

Fetajuustosalaatti
1 salaatinkerä tai salaattiruukku
½ kurkku
rasia kirsikkatomaatteja
1 dl viinirypäleitä
1 pkt (pala) fetaa , 200 g
4 rkl maustamatonta Virgino-rypsiöljyä, Rosmariiniöljyä tai Valkosipuliöljyä
1 sitruunan mehu
pari kierrosta mustapippuria myllystä
muutama sitruunatäytteinen oliivi
tuoretta minttua

Revi salaatti salaattikulhoon. Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele kurkku, lisää salaattiin.

Valuta feta ja murenna salaatin päälle. Lisää viinirypäleet ja valuta öljy ja sitruunamehu salaatin päälle.

Mausta mustapippurilla ja koristele mintun lehdillä.

Pin It

Öljyt vaihtoon - Rypsiöljy on öljyjen aatelia

kategoriassa Ajankohtaista

Kun vaihdat öljyyn, moottorisi alkaa kehrätä. Voiteleva vaikutus tuntuu jokaisessa solussa ja näkyy niin voinnissa,…

Välipala auttaa jaksamaan - Säännöllinen ateriarytmi

kategoriassa Ajankohtaista

Maaseudun Tulevaisuudessa 19.8.2011 muistutettiin, että säännöllinen ateriarytmi tukee jaksamista koulussa, töissä ja vapaa-ajalla. Pääaterioiden välissä…

Osallistu arvontaan!

kategoriassa Ajankohtaista

Virginon öljyjä saa jatkossa myös Saksasta. Sen kunniaksi järjestämme arvonnan, jossa voit voittaa huippulaadukkaan saksalaisen…