header

Täytetty avocado pitää pintansa

avocadotTäytetty avocado oli 80-luvun hieno, uusi herkku. Silloin Avocadot tarjottiin yleensä majoneesi-katkaraputäytteellä. Syöntikypsien avocadojen myötä tämä herkullinen alkupala ja buffet-pöydän herkku on tullut takaisin.

Avocadot voi täyttää monilla eri täytteillä, rajana vain luovuus ja mielikuvitus.

Avocadossa on hyviä rasvoja, ja kun täytteessä on mukana kylmäpuristettua rypsiöljyä, annoksesta saa päivän tarpeen pehmeitä rasvoja.

Tuorejuustotäytteiset avocadot

4 syöntikypsää avocadoa
½ sitruunan mehu
200 g mustapippurituorejuustoa tai muuta tuorejuustoa maun mukaan
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä ja hiukan kuivattua rosmariinia)
mustapippuria myllystä
tuoretta rosmariinia tai basilikaa

Halkaise avocadot, poista kivet ja pirskota avocadoille hieman sitruunamehua.

Sekoita täyte ja lusikoi sitä reilusti avocadoille.

Ripota päälle mustapippuria ja koristele avocadot tuoreilla yrteillä.

Pin It

Ihanaa tuoretta ranskanleipää

kategoriassa Blogi

Olemme tottuneet kuulemaan, että valkoisen vehnän nauttiminen on syntiä. Pieni synninteko on kuitenkin aina silloin…

Sokerittomat banaaniohukaiset

kategoriassa Blogi

Terveelliset banaaniletut on helppo tehdä, ja erinomaisia silloin, kun tekee mieli jotain hyvää – mutta…

Marjajutska

kategoriassa Blogi

Viime blogista on vierähtänyt jo tovi jos toinenkin. Sinä aikana on tapahtunut paljon sanan varsinaisessa…