header

Täytetty avocado pitää pintansa

avocadotTäytetty avocado oli 80-luvun hieno, uusi herkku. Silloin Avocadot tarjottiin yleensä majoneesi-katkaraputäytteellä. Syöntikypsien avocadojen myötä tämä herkullinen alkupala ja buffet-pöydän herkku on tullut takaisin.

Avocadot voi täyttää monilla eri täytteillä, rajana vain luovuus ja mielikuvitus.

Avocadossa on hyviä rasvoja, ja kun täytteessä on mukana kylmäpuristettua rypsiöljyä, annoksesta saa päivän tarpeen pehmeitä rasvoja.

Tuorejuustotäytteiset avocadot

4 syöntikypsää avocadoa
½ sitruunan mehu
200 g mustapippurituorejuustoa tai muuta tuorejuustoa maun mukaan
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä ja hiukan kuivattua rosmariinia)
mustapippuria myllystä
tuoretta rosmariinia tai basilikaa

Halkaise avocadot, poista kivet ja pirskota avocadoille hieman sitruunamehua.

Sekoita täyte ja lusikoi sitä reilusti avocadoille.

Ripota päälle mustapippuria ja koristele avocadot tuoreilla yrteillä.

Pin It

Eija Vilpas ja Riitta Havukainen: Hyvä ruoka, uni ja liikunta auttavat jaksamaan

kategoriassa Ajankohtaista

Energiset näyttelijäkaverukset Eija Vilpas ja Riitta Havukainen panostavat kiireisen arjen keskellä hyvinvointiin: liikuntaan, yöuniin ja…

Kahteen kertaan kypsennetyt uuniperunat ovat mahtava lisuke

kategoriassa Blogi

Ystävä tarjosi lauantain päivällisellä kahteen kertaan paistettuja uuniperunoita savukalan ja salaatin kanssa. Näitähän oli pakko…

Bataattihampurilaiset sopivat hiilareita vältteleville

kategoriassa Blogi

Yksi kivoimmista uusista ruokaideoista ovat bataattihampurilaiset, joissa sämpylä on korvattu paksuilla bataattiviipaleilla. Ruoka-annokset ovat todella…