header

Marjainen tuorepuuro valmistuu helposti ja nopeasti

tuorepuurosAamulla ei aina ole aikaa laittaa kunnon aamiaista, silti jotain hyvää ja terveellistä pitäisi syödä, jotta jaksaa päivän haasteet.

Tuorepuuro on todella helppo tehdä ja se valmistuu ihan tavallisista pikakaurahiutaleista. Kalliimpia erikoishiutaleita ei tarvitse ostaa.

Tuorepuuro tehdään edellisenä iltana sekoittamalla ainekset yhteen. Peitä kulho kelmulla tai lautasella ja laita jääkaappiin ja aamiainen odottaa sinua valmiina!

Moni aikuinenkin syö välipaloina lapsille tarkoitettuja marja- ja hedelmäsoseita. Lasten marjasose on hyvä ja edullinen raaka-aine myös tuorepuuroon.

Vinkki: jos haluat kevyemmän tuorepuuron, käytä rasvatonta ja sokeritonta jogurttia.

Marjainen tuorepuuro
2 dl pikakaurahiutaleita
200 g marjajogurttia
125 g vauvan mansikka-ruusunmarjasosetta
2 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl Virgino-rypsiöljyä
1 dl marjakeittoa, maitoa tai kaurajuomaa
(koristeeksi tuoreita marjoja)

Sekoita ainekset kulhossa illalla.

Laita kulho kelmulla tai lautasella peitettynä jääkaappiin.

Tuorepuuro on valmis syötäväksi seuraavana aamuna.

Pin It

Kilpailu - Mikä on sinun klassikkoruokasi?

kategoriassa Ajankohtaista

Kiitos kaikille osallistujille! Kilpailu on päättynyt!

Virgino mukana kotitaloustunnilla Riihimäellä

kategoriassa Ajankohtaista

Virginon toimitusjohtaja Perttu Korolainen vieraili kotitaloustunnilla Riihimäellä Pohjolanrinteen koulussa lokakuussa. Oppilaat kyselivät kiinnostuneina niin urheilijan…

Laadukkaita klassikkoreseptejä herkullisten tarinoiden kera

kategoriassa Ajankohtaista

Ruokatoimittaja, kotitalousopettaja Tiina Rantasen Klassikkoruokia-kirjassa (Otava 2018) on yli 50 takuuvarmaa ruokaohjetta juomasuosituksineen. Kaikkiin resepteihin…