Ainekset:
400 g vuohenjuustoviipaleita
4 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Valkosipuliöljyä
3 valkosipulin kynttä
1 luomusitruunan raastettu keltainen kuori
1 sitruunan mehu
1 pieni chilipalko
muutama kierros mustapippuria myllystä
(lisäksi vihreää salaattia, miniluumutomaatteja ja herneenversoja)
Laita vuohenjuustoviipaleet syvälle lautaselle tai laakeaan kulhoon.
Pese sitruunat ja raasta niistä keltainen kuori. Pilko chili. Sekoita marinadi ja kaada juuston päälle.
Peitä kannella tai kelmulla ja anna seistä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.
Tarjoa marinoidut vuohenjuustoviipaleet salaatin kera, leivän päällisenä tai osana naposteltavia illanistujaisissa.
Vinkki! Saman öljyseoksen voit käyttää vielä uudelleen, eli lisätä siihen vuohenjuustoviipaleita. Öljymarinadi on myös hyvää salaatinkastikkeena.