header

Alkuruoat

Broilerikerrosleipä

kerrosleipa broilerAinekset:
(2 kerrosleipää)
4 viipaletta ruisleipää
2 viipaletta kypsää kananrintaa
4 paksua viipaletta Västerbotten tai Gruyére-juustoa
Thousand Island -kastiketta tai maustettu majoneesi, esim. chilimajoneesi
100 g hapankaalia
paistamiseen maustamatonta tai maku Virginoa

Lue lisää...

Päärynä-sinihomejuustoalkupala

paaryna alkupalaAinekset:
4 päärynää
100 g sinihomejuustoa
pari desiä rucolaa
½ dl saksan- tai pekaanipähkinöitä
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä
muutama kierros mustapippuria myllystä

Lue lisää...

Täytetyt herkkusienet

herkkusieni4 annosta
Ainekset:
12 kpl herkkusieniä Ø 8 cm
½ pkt viherpippurisulatejuustoa tai muuta mieleistäsi sulatejuustoa
4 rkl Luomu Virginoa
½ dl hienonnettua kirveliä

Lue lisää...

Kauraletut, jogurttikastike ja graavi lohi

kauraletutgraavilohiTaikina:
5 dl maitoa
3 kananmunaa
3 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurajauhoja
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl suolaa

Lue lisää...

Uunissa paahdettu kaali

uunikaalitAinekset:
2 kaalia (esim. kerä-, puna- tai kyssäkaalia)
4 rkl Virginon makuaöljyä maun mukaan (Rosmariini-, Valkosipuli- tai Chiliöljyä) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
ripaus suolaa
hieman rouhittua mustapippuria
½ sitruunan mehu
tuoreita yrttejä, esim. persiljaa tai timjamia

Lue lisää...