header

Alkuruoat

Blinit

blinit SAinekset:
10 g hiivaa
2 ½ dl haaleaa maitoa
1 ½ dl tattarijauhoa
1 ½ dl vehnäjauhoa
4 rkl kermaviiliä
4 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 kananmuna
½ tl suolaa
½ dl olutta tai vichyä

Lue lisää...

Tuorejuustotäytteiset avocadot

avocadotAinekset:
4 syöntikypsää avocadoa
½ sitruunan mehu
200 g mustapippurituorejuustoa tai muuta tuorejuustoa maun mukaan
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä (tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä ja hiukan kuivattua rosmariinia)
mustapippuria myllystä
tuoretta rosmariinia tai basilikaa

Lue lisää...

Avocado-mozzarellabruscettat

bruscetta MAinekset: 
½ maalaisleipä
1 dl Virginon makuöljyä (Rosmariini, Chili tai Valkosipuli) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
2 avocadoa
150 g mozzarellaviipaleita
100 g minitomaatteja
4 rkl balsamicosiirappia
tuoretta basilikaa

Lue lisää...

Blinipannukakku

blinipannukakku1Ainekset:
7 dl kevytmaitoa
1 prk (200 g) kermaviiliä
½ pala tuorehiivaa
3 dl tattarijauhoja
1 dl vehnäjauhoja (tai gluteenitonta jauhoseosta)
3 kananmunaa
1 ½ tl suolaa
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä

Lue lisää...

Katkaraputäytteiset avocadot

avocadot MKatkaravuilla täytetyt avocadot on alkuruoka, joka toimii aina!

(4:lle)
Ainekset:
2 syöntikypsää avocadoa
200 g katkarapuja
2 rkl sitruunamehua
1 cm pala tuoretta chiliä
tillinoksia ja sitruunaviipaleita

Lue lisää...