Ainekset:
600 g palsternakkaa
3 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä tai Virgino Valkosipuliöljyä
1 rkl balsamicoa
1 rkl juoksevaa hunajaa
½ tl suolaa
1 - 2 kynttä valkosipulia pilkottuna
Ainekset:
600 g palsternakkaa
3 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä tai Virgino Valkosipuliöljyä
1 rkl balsamicoa
1 rkl juoksevaa hunajaa
½ tl suolaa
1 - 2 kynttä valkosipulia pilkottuna
Ainekset:
600 g palsternakkaa
3 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä tai Virgino Valkosipuliöljyä
1 rkl balsamicoa
1 rkl juoksevaa hunajaa
½ tl suolaa
1 - 2 kynttä valkosipulia pilkottuna
Ainekset:
1 parsakaali (n. 300 g)
1/2 dl Virgino Chiliöljyä
1 tl savupaprikajauhetta
1/4 tl suolaa
Ainekset:
1 parsakaali (n. 300 g)
1/2 dl Virgino Chiliöljyä
1 tl savupaprikajauhetta
1/4 tl suolaa
Ainekset:
1 vaalea leipä (kauraleipä, ranskanleipä, vehnäleipä)
0,5 dl Virgino chiliöljy
2-3 valkosipulin kynttä pilkottuna
2 tl balsamicoa
mustapippuria myllystä
¼ tl suolaa
½ dl/reilu kourallinen valitsemaasi tuoretta yrttiä silputtuna (lehtipersilja, persilja, oregano tms) tai 3 tl kuivayrttejä (esim. oregano, basilika)
Ainekset:
1 vaalea leipä (kauraleipä, ranskanleipä, vehnäleipä)
0,5 dl Virgino chiliöljy
2-3 valkosipulin kynttä pilkottuna
2 tl balsamicoa
mustapippuria myllystä
¼ tl suolaa
½ dl/reilu kourallinen valitsemaasi tuoretta yrttiä silputtuna (lehtipersilja, persilja, oregano tms) tai 3 tl kuivayrttejä (esim. oregano, basilika)
Ainekset:
500 g valitsemiasi kasviksia (esim. porkkana, kukkakaali, sipuli)
2 rkl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
ripaus mustapippuria myllystä
½ tl suolaa (halutessasi)
1 rkl Harissatahnaa
Tulisuutta voit säädellä sillä kuinka paljon harissatahnaa käytät.
Ainekset:
500 g valitsemiasi kasviksia (esim. porkkana, kukkakaali, sipuli)
2 rkl Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy
ripaus mustapippuria myllystä
½ tl suolaa (halutessasi)
1 rkl Harissatahnaa
Tulisuutta voit säädellä sillä kuinka paljon harissatahnaa käytät.