header

Alkuruoat

Päärynä-sinihomejuustoalkupala

paaryna alkupalaAinekset:
4 päärynää
100 g sinihomejuustoa
pari desiä rucolaa
½ dl saksan- tai pekaanipähkinöitä
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä
muutama kierros mustapippuria myllystä

Lue lisää...

Kauraletut, jogurttikastike ja graavi lohi

kauraletutgraavilohiTaikina:
5 dl maitoa
3 kananmunaa
3 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurajauhoja
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl suolaa

Lue lisää...

Uunissa paahdettu kaali

uunikaalitAinekset:
2 kaalia (esim. kerä-, puna- tai kyssäkaalia)
4 rkl Virginon makuaöljyä maun mukaan (Rosmariini-, Valkosipuli- tai Chiliöljyä) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
ripaus suolaa
hieman rouhittua mustapippuria
½ sitruunan mehu
tuoreita yrttejä, esim. persiljaa tai timjamia

Lue lisää...

Täytetyt herkkusienet

herkkusieni4 annosta
Ainekset:
12 kpl herkkusieniä Ø 8 cm
½ pkt viherpippurisulatejuustoa tai muuta mieleistäsi sulatejuustoa
4 rkl Luomu Virginoa
½ dl hienonnettua kirveliä

Lue lisää...

Rosmariini-appelsiinigraavattu lohi

graavilohiAinekset:
500 g tuoretta lohta tai kirjolohta ohueksi siivutettuna
2 appelsiinin mehu
2 valkosipulin kynttä
1 tl sormisuolaa
1 rkl sokeria
0,5 dl Virginon Rosmariiniöljyä
1 rkl roseepippuria murskattuna

Lue lisää...