header

Alkuruoat

Paahdetut minitomaatit bruschetta-leipien kera

paahdetut tomaatitAinekset:
250 g minitomaatteja
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai jotain Virginon makuöljyistä
1/3 tl suolaa, mieluiten hienokiteistä merisuolaa
¼ tl mustapippurirouhetta

Lue lisää...

Vuohenjuustolla täytetyt kreikkalaiset paprikat

täytetyt paprikatAinekset:
300 g pieniä, siemenettömiä suippopaprikoita
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä tai tavallista Virgino-rypsiöljyä
200 g kreikkalaista jogurttia
100 g pehmeää vuohenjuustoa
mustapippuria
tuoretta timjamia

Lue lisää...

Broilerikerrosleipä

kerrosleipa broilerAinekset:
(2 kerrosleipää)
4 viipaletta ruisleipää
2 viipaletta kypsää kananrintaa
4 paksua viipaletta Västerbotten tai Gruyére-juustoa
Thousand Island -kastiketta tai maustettu majoneesi, esim. chilimajoneesi
100 g hapankaalia
paistamiseen maustamatonta tai maku Virginoa

Lue lisää...

Friteeratut suolakurkut

friteeratut suolakurkutAinekset:
4 kpl kokonaisia suolakurkkuja
1,5 dl olutta
1 kananmuna
1,5 dl vehnäjauhoja
ripaus rouhittua mustapippuria
½ tl savupaprikajauhetta
¼ tl ruokasoodaa
¾ pulloa kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä

Lue lisää...

Päärynä-sinihomejuustoalkupala

paaryna alkupalaAinekset:
4 päärynää
100 g sinihomejuustoa
pari desiä rucolaa
½ dl saksan- tai pekaanipähkinöitä
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Rosmariiniöljyä
muutama kierros mustapippuria myllystä

Lue lisää...