header

Rosmariini-mansikkapehmis

mansikkapehmisAinekset:
5 kypsää banaania
200 g pakastemansikoita
½ dl rasvatonta maitoa
1,5 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
(1 rkl juoksevaa hunajaa)

Kun jätät hunajan pois, pehmis on vegaaninen. Jäiset banaanit tuovat niin paljon makeutta, ettei lisämakeutusta välttämättä tarvita.

Kuori banaanit, paloittele ja pakasta ainakin pari tuntia.

Laita jäiset banaanit ja mansikat tehosekoittimeen (blenderiin). Lisää maito, öljy (ja hunaja). Surauta tasaiseksi ja kuohkeaksi pehmikseksi, tarjoa heti.

Voit tehdä pehmiksen myös kulhossa sauvasekoittimella.

Mansikkapehmis on erinomainen välipala ja jälkiruoka.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It