Hollantilainen pannukakku

hollantilainen pannukakkuAinekset: 
3 munaa 
2,5 dl lämmintä maitoa 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
2,5 dl vehnäjauhoja 
2 rkl sokeria 
½ tl suolaa 
Lisäksi: 
1 luomusitruunan raastettu kuori 
2 dl lemon curd -tahnaa 
5 dl mustikoita 
2 rkl tomusokeria 

Sekoita pannukakkutaikina kulhossa kierrevatkaimella.

Öljyä pyöreä uunivuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista pannukakkua uunin keskitasolla 225 asteessa 17 - 20 minuuttia.

Päällystä kuuma pannukakku sitruunatahnalla ja koristele mustikoilla. Voit ripotella vielä pintaan tomusokeria siivilän läpi. Tarjoa heti.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It