
1 salottisipuli
4 rkl Virgino kylmäpuristettu rosmariiniöljy
350 g raparperia (1-3 vartta riippuen raparperin koosta)
1 dl hillosokeria
varsi tuoretta rosmariinia
(1/2-1 chilipalko pilkottuna halutessasi)
½ tl suolaa
Pilko salottisipuli kuutioiksi. Kuullota sipuleita Virgino rosmariiniöljyssä hetken aikaa.
Lisää sipuleiden mukaan myös pilkottu chilipalko kuullottumaan mukaan, jos haluat tulisuutta chutneyyn.
Lisää pilkotut raparperit, rosmariininoksa, suola sekä hillosokeri. Anna hautua noin 10-15 min miedolla lämmöllä. Ota rosmariininoksa pois.
Siirrä chutney kulhoon tai lasipurkkiin jäähtymään. Anna jäähtyä ja hyytyä.
Tarjoile lihan, kasvispihvien tai grillattujen kasvisten kera.