Lihaisa borssikeitto

borssiAinekset: 
400 g naudan paistisuikaleita 
2 rkl Virgino valkosipuliöljyä 
11 dl vettä 
2 laakerinlehteä 
10 mustapippuria 
5 maustepippuria 
1 ½ tl suolaa 
liha- tai kasvisliemikuutio 
1 porkkana 
1 palsternakka 
pieni pala juuriselleriä 
4 punajuurta 
1 sipuli 
2 rkl tomaattipyrettä 
300 g (1/4 kerä) valkokaalia 
2 rkl punaviinietikkaa 
pinnalle smetanaa ja lehtipersiljaa 

Kuumenna kasarissa lihasuikaleita valkosipuliöljyssä niin, että pintaan tulee väriä.

Lisää 5 dl litra vettä, liha-tai kasvisliemikuutio, 2 laakerinlehteä, pippurit ja suola. Keitä noin 30 minuuttia.

Suikaloi sillä aikaa kaikki kasvikset ja kuullota niitä erissä pannulla Virgino valkosipuliöljyssä.

Lisää kattilaan lihojen joukkoon kuullotetut kasvikset sekä loput 6 dl vettä, tomaattipyre ja punaviinietikka. Hauduta kasvikset kypsiksi.

Tarjoile borssikeitto smetanan sekä lehtipersiljan kera.

Pin It