Chorizokeitto

chorizokeittoAinekset: 
300 g broilerisuikaleita (naturel) 
300 g chorizo-makkaraa 
1 punasipuli 
3 rkl Virgino rypsiöljyä 
1 iso oranssi paprika 
400 g tomaattimurskaa 
6 dl vettä 
1 kanaliemikuutio 
1 tl savupaprikajauhetta 
2 tl hunajaa 
1/3 tl rouhittua mustapippuria 
persiljaa tai lehtipersiljaa silputtuna 

Ruskista kasarissa öljyssä broilerisuikaleet, paloiteltu chorizo ja silputtu sipuli. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet kasariin ja kuumenna keitto kiehuvaksi.

Halkaise paprika ja poista siemenkota. Paloittele paprika ja lisää keittoon.

Hauduta keittoa vartin verran ja ripota pinnalle persiljasilppua.

Vinkki! Tee kerralla isompi satsi keittoa, se vain paranee saadessaan vetäytyä ja säilyy hyvin muutaman päivän jääkaapissa. Voit myös pakastaa keiton tulevien päivien ruokahuoltoa varmistamaan.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It