Perinteinen lihakeitto

lihakeittoAinekset: 
500 g keittolihaa kuutioituna 
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy paistamiseen 
1,5 litraa vettä 
700 g perunaa 
1 palsternakka 
2 porkkanaa 
pala lanttua 
2 laakerinlehteä 
10 kpl kokonaista mustapippuria 
10 kpl kokonaista maustepippuria 
2 tl suolaa 
kourallinen persiljaa keiton päälle 

Paista keittolihakuutiot reilussa Virgino -öljyssä kasarissa niin, että lihoihin tulee ruskea paistopinta.

Lisää vettä niin, että lihat peittyy ja keitä niin kauan, että pinnalle tulee vaahtoa. Kuori vaahdot pois.

Lisää vettä ja mausteet. Jatka keittämistä 1,5 tuntia.

Lisää pilkotut perunat ja kasvikset ja jatka keittämistä vielä puoli tuntia, tai niin kauan, että perunat ja kasvikset ovat kypsiä.

Lisää kourallinen tuoretta persiljaa päälle.

Pin It