Ainekset:
500 g keittolihaa kuutioituna
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy paistamiseen
1,5 litraa vettä
700 g perunaa
1 palsternakka
2 porkkanaa
pala lanttua
2 laakerinlehteä
10 kpl kokonaista mustapippuria
10 kpl kokonaista maustepippuria
2 tl suolaa
kourallinen persiljaa keiton päälle
Paista keittolihakuutiot reilussa Virgino -öljyssä kasarissa niin, että lihoihin tulee ruskea paistopinta.
Lisää vettä niin, että lihat peittyy ja keitä niin kauan, että pinnalle tulee vaahtoa. Kuori vaahdot pois.
Lisää vettä ja mausteet. Jatka keittämistä 1,5 tuntia.
Lisää pilkotut perunat ja kasvikset ja jatka keittämistä vielä puoli tuntia, tai niin kauan, että perunat ja kasvikset ovat kypsiä.
Lisää kourallinen tuoretta persiljaa päälle.