Grillifeta ja uudet perunat vartaissa

uudet perunat grillifetaUudet perunat: 
varrastikkuja 
uusia perunoita 
Virgino valkosipuliöljy 
Virgino chiliöljy
suola 
mustapippuria myllystä 
tuoretta lehtipersiljaa kypsien perunoiden päälle 

Grillifeta:
1 pkt aitoa fetaa (ei salaattijuustoa)
pari kourallista tuoretta rakuunaa silputtuna
2 rkl Virgino valkosipuliöljyä
mustapippuria myllystä
Lisäksi terttutomaatteja ja päälle Virgino valkosipuli- tai chiliöljyä

Valitse pieniä sekä samankokoisia uusia perunoita, jotta nämä kypsyvät tasaisesti grillissä. Laita varrastikut hetkeksi veteen likoamaan, jotta ne eivät pala grillissä. Pese uudet perunat ja pujota ne varrastikkuihin. Sivele perunoiden pintaan Virgino valkosipuli- ja chiliöljyä sekä ripottele pintaan suolaa ja mustapippuria myllystä. Laita grilliin ja kypsennä miedolla lämmöllä perunat kypsiksi. Voit lisätä öljyä paiston aikana.

Laita fetajuusto kokonaisena folion päälle, lisää päälle pilkotut rakuunat, mustapippuri ja Virgino valkosipuliöljy. Sulje folio nyytiksi kiinni ja laita grilliin sulamaan miedolle lämmölle.

Lisää myös Virgino chiliöljyä tai valkosipuliöljyä tomaattien pintaan ja lisää grilliin silloin kun perunat ovat miltei kypsiä.

Tarjoile perunat, grillifeta ja tomaatit grillatun lihan, broilerin, nakkien tai makkaran kaverina, tai miksei myös ihan sellaisenaan.

Pin It