Uudet perunat:
varrastikkuja
uusia perunoita
Virgino valkosipuliöljy
Virgino chiliöljy
suola
mustapippuria myllystä
tuoretta lehtipersiljaa kypsien perunoiden päälle
Grillifeta:
1 pkt aitoa fetaa (ei salaattijuustoa)
pari kourallista tuoretta rakuunaa silputtuna
2 rkl Virgino valkosipuliöljyä
mustapippuria myllystä
Lisäksi terttutomaatteja ja päälle Virgino valkosipuli- tai chiliöljyä
Valitse pieniä sekä samankokoisia uusia perunoita, jotta nämä kypsyvät tasaisesti grillissä. Laita varrastikut hetkeksi veteen likoamaan, jotta ne eivät pala grillissä. Pese uudet perunat ja pujota ne varrastikkuihin. Sivele perunoiden pintaan Virgino valkosipuli- ja chiliöljyä sekä ripottele pintaan suolaa ja mustapippuria myllystä. Laita grilliin ja kypsennä miedolla lämmöllä perunat kypsiksi. Voit lisätä öljyä paiston aikana.
Laita fetajuusto kokonaisena folion päälle, lisää päälle pilkotut rakuunat, mustapippuri ja Virgino valkosipuliöljy. Sulje folio nyytiksi kiinni ja laita grilliin sulamaan miedolle lämmölle.
Lisää myös Virgino chiliöljyä tai valkosipuliöljyä tomaattien pintaan ja lisää grilliin silloin kun perunat ovat miltei kypsiä.
Tarjoile perunat, grillifeta ja tomaatit grillatun lihan, broilerin, nakkien tai makkaran kaverina, tai miksei myös ihan sellaisenaan.