Yrttiset jauheliha-punajuuripyörykät

punajuuripyörykatAinekset: 
2 punajuurta keitettynä ja raastettuna 
400 g naudan jauheliha 
1 pieni sipuli 
1 kananmuna 
1 prk kermaviiliä 
1,5 - 2 dl korppujauhoa (riippuu hieman punajuurien koosta ja siitä kuinka paljon punajuurista tulee nestettä) 
1,5 tl yrttisekoitusta 
1 tl sipulijauhetta 
½ tl valkosipulijauhetta 
1 tl suolaa 
paistamiseen Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä 

Keitä punajuuret ja raasta ne. Kuullota pilkottu sipuli öljyssä.

Sekoita kulhossa muna, kuullotettu sipuli, korppujauho, kermaviili ja mausteet. Anna turvota hetki ja lisää joukkoon jauheliha ja raastettu ja keitetty punajuuri.

Pyörittele taikinasta palloja ja paista ne pannulla öljyssä. Voit käyttää paistamiseen myös Virgino makuöljyjä.

Vinkki! Voit myös paistaa hyvän paistopinnan pannulla ja siirtää pyörykät uuniin ja kypsentää ne siellä loppuun.

Pin It