Tortillalätyt:
2 1/2 dl durumvehnäjauhoja
2 1/2 dl maissijauhoja
2 dl vettä
2 rkl kylmäpuristettua Virgino rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
Huom! Jos haluat gluteenittomat tortillat, käytä reseptiin pelkästään Masa harina -maissijauhoja jättäen durumvehnäjauhot pois.
Täyte:
400 g jauhelihaa
kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä paistamiseen
1 iso sipuli
3 valkosipulin kynttä
2 tuoretta chiliä
1 tl suolaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
2 dl tomaattikastiketta
Lisäksi:
tomaattia
vihreää salaattia
salsakastiketta
guacamole-kastiketta tai avocadoa kuutioina
tuoretta korianteria
Tee tortillalettutaikina. Yhdistä ainekset ja vaivaa tasaiseksi. Anna taikinan levähtää noin puoli tuntia.
Jaa taikina 12 osaan ja kauli jauhotetulla alustalla ohuiksi pyöreiksi tortilloiksi. Peitä tortillat liinalla.
Paista öljyssä pannulla molemmin puolin. Peitä paistetut tortillat liinalla.
Tee jauheliha täyte. Paista sipuli, valkosipuli ja jauheliha kypsiksi. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta hetki. Tarjoile tortillojen välissä lisukkeiden kera.