Ainekset:
200 g sieniä (kantarelleja, suppilovahveroita, tatteja tai herkkusieniä)
1 - 2 sipulia varsineen
2 rkl rypsiöljyä
1 - 2 porkkanaa
1 pieni palsternakka
1 - 2 naurista tai pienehkö kyssäkaali
6 keskikokoista keitettyä perunaa
1/4 tl suolaa
1/4 - 1/2 tl vastarouhittua mustapippuria
1 rkl tuoretta timjamia
Puhdista sienet. Kuori ja pilko sipuli, porkkana, palsternakka ja nauris. Kuullota sipulia hetki öljyssä isohkolla pannulla. Lisää sienet (tarvittaessa pilkottuna) ja muut kasvikset. Anna kypsyä melkein valmiiksi. Lisää pilkotut perunat ja mausteet ja kuumenna sekoitellen. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.
Resepti: Soili Soisalo, Pohjolan ruokavalio 2015