Ainekset:
200 g punaista linssiä keitettynä
5 kpl herkkusieniä kuutioituna
2 kpl porkkanaa kuutioituna
½ kpl salaattifenkoli kuutioituna
3 vartta varsiselleriä kuutioituna
4 kpl salottisipulia kuutioituna
1 kpl tomaattia kuutiona
vinegrette
hyppysellinen hienonnettua persiljaa ja timjamia
maun mukaan suolaa ja pippuria
Vinegrette:
3 tl vaaleaa Balsamico-etikkaa
0,5 dl Virgino-öljyä
Laita kuutioidut kasvikset, paitsi tomaatti, pannulle ja kuullota niitä kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää tomaatit. Anna hetki kypsyä.
Lisää linssit ja sekoita ainekset. Mausta kokonaisuus yrteillä sekä suolalla ja pippurilla. Laita salaatti kulhoon ja viimistele vinigrettella.
Resepti: Fazer Amican edustuskokki Atte Kuuskoski