Ainekset:
2 palsternakkaa
3 punajuurta
5 porkkanaa
4 rkl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
1 pakettia aitoa fetajuustoa
1 prk vihreitä kypsiä linssejä
tuoretta minttua
Kastike:
½ dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 tl vaaleata balsamicoa
½ tl sokeria
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
Pilko juurekset pieniksi kuutioiksi, lisää kuutiot sekä fetajuusto pellille leivinpaperin päälle. Lisää päälle öljyä, pippuria ja suolaa.
Paahda 225 asteessa n. 20-25 min.
Murenna feta ja sekoita kasvisten joukkoon. Lisää joukkoon linssit.
Sekoita kastikeainekset sekaisin ja lisää salaatin joukkoon. Lisää päälle tuoretta minttua.