Halloumijuustosalaatti

HalloumisalaattiAinekset: 
1 ps Provencen salaattisekoitusta 
1 punasipuli 
1/2 kurkkua 
rasia kirsikkatomaatteja 
2 avokaadoa 
½ tlk ilmakuivattuja tomaatteja 
muuta vihreitä oliivi, paprikatäytteellä 
1 pkt paketti halloumi-juustoa 
2 rkl Virgino-rypsiöljyä 
balsamiviinietikkaa 
mustapippuria 
2 rkl pinjansiemeniä 
tuoretta basilikaa 

Leikkaa punasipulit renkaiksi, kurkku suikaleiksi ja tomaatit puolikkaiksi. Leikkaa ilmakuivatut tomaatit sukaleiksi. Sekoita salaatin ainekset.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja ruskista pannulla kevyesti rypsiöljyssä. Asettele juustopalat salaatin päälle, suihkuta halutessasi hiukan balsamicoa ja ripota mustapippuria. Koristele pinjansiemenillä ja basilikan lehdillä.

Resepti: Maria Waltari

Pin It