Ainekset:
1 ps Provencen salaattisekoitusta
1 punasipuli
1/2 kurkkua
rasia kirsikkatomaatteja
2 avokaadoa
½ tlk ilmakuivattuja tomaatteja
muuta vihreitä oliivi, paprikatäytteellä
1 pkt paketti halloumi-juustoa
2 rkl Virgino-rypsiöljyä
balsamiviinietikkaa
mustapippuria
2 rkl pinjansiemeniä
tuoretta basilikaa
Leikkaa punasipulit renkaiksi, kurkku suikaleiksi ja tomaatit puolikkaiksi. Leikkaa ilmakuivatut tomaatit sukaleiksi. Sekoita salaatin ainekset.
Leikkaa juusto viipaleiksi ja ruskista pannulla kevyesti rypsiöljyssä. Asettele juustopalat salaatin päälle, suihkuta halutessasi hiukan balsamicoa ja ripota mustapippuria. Koristele pinjansiemenillä ja basilikan lehdillä.
Resepti: Maria Waltari