Ainekset:
2 kpl päärynää
1 punasipuli
100 g salaattisekoitusta
100 g voimakasta kovaa juustoa, esim. Manchego
350 g broilerifileetä suikaloituna
Broilerin paistamiseen ja maustamiseen:
Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 tl paprikajauhetta
½ tl chilijauhetta
1 tl kuivattua persiljaa
½ tl suolaa
Kastike:
½ dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
½ tl suolaa
2 rkl sitruunanmehua
Paista broilerisuikaleet reilussa öljyssä ja lisää mausteet.
Tee salaattikastike. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään kulhossa. Anna hetki maustua.
Kuori ja pilko päärynät. Viipaloi sipulit. Pilko juusto pieniksi kuutioiksi. Laita kaikki salaattiainekset kulhoon. Lisää päälle paistetut broilerit ja itsetehty salaattikastike.