Mansikka-vuohenjuustosalaatti ja vehnäolutvinaigrette

Mansikka vuohejuustosalaatti MAinekset: 
salaattia (esim. lollo rosso, tammenlehväsalaatti tai romaine) 
1 l mansikoita 
200 g vuohenjuustoa 
1/2 dl pinjansiemeniä 
 
Kastike: 
3 rkl valkoviinietikkaa 
3 rkl rypsiöljyä 
3 rkl vehnäolutta 
suolaa ja mustapippuria myllystä 
ripaus sokeria 

Aloita jauhamalla suolaa ja pippuria myllystä sekoituskannuun. Lisää sokeri ja etikka, sekoita kunnes suola ja sokeri ovat liuenneet. Sekoita joukkoon öljy ja lopuksi olut.

Olut tuo salaatinkastikkeeseen täyteläisyyttä. Sopii kesäsalaateille: pirskota kastiketta vadille, jolle olet koonnut raikkaan salaattipohjan, mansikoita, vuohenjuustoa ja paahdettuja pinjansiemeniä. Viimeistele raikkailla yrteillä.

Resepti: Mariaana Nelimarkka

Pin It