header

Mangochutney-broileri-pastasalaatti

Ainekset:
400 g tricolori Cappelli-pastaa
500 g broilerisuikaleita (paisti tai filee)
2 paprikaa
1 kesäkurpitsa
30 g kevätsipulia silppuna
250 g kirsikkatomaatteja
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Chiliöljyä

Mangochutney:
1 tlk mangoa (säilyke)
2 rkl Virgino Chiliöljyä (tai saman verran maustamatonta öljyä + 1 tuore chili silputtuna)
3 valkosipulin kynttä
pieni pala tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl valkoviinietikkaa
½ dl vettä
1 tl suolaa

Keitä pastat al dente pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja lisää hiukan öljyä.
Paista broilerisuikaleet kypsäksi Chiliöljyssä. Kuutioi ja grillaa paprikat ja kesäkurpitsa, käytä Chiliöljyä grillausöljynä. Voit myös paistaa kasvikset esim. wokissa.

Valmista mangochutney. Valuta ja paloittele mangot pieneksi. Kuori ja raasta valkosipuli sekä inkivääri. Mittaa vesi, etikka ja öljy kattilaan, kiehauta. Lisää kaikki raaka-aineet kattilaan ja hauduta puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Sekoita kypsä broileri, pasta ja mangochutney. Anna marinoitua jääkaapissa tunnin ajan. Lisää muut ainekset salaattiin ja tarjoile.

Resepti: Sanna Virtanen

Pin It