Ainekset:
kasviksia maun mukaan, esimerkiksi varsiselleriä, naposteluporkkanoita, kurkkua ja broccoliineja
kaksi eriväristä paprikaa
Dippi:
200 g kermaviiliä
1 tl juoksevaa hunajaa
1 rkl Virgino Chiliöljyä (tai maustamatonta Virgino-öljyä ja ½ tl chilirouhetta tai -jauhetta)
1 tl savupaprikajauhetta
1 tl srirachaa
1 tl soijaa
ripaus mustapippuria
1 valkosipulin kynsi silputtuna
1 rkl persiljaa silputtuna
Leikkaa paprikoista kansi pois ja poista siemenkota.
Kokoa kasvistarjotin, paprikat keskelle. Varmista että paprikat seisovat tukevasti, leikkaa tarvittaessa pohjaa varovasti tasaiseksi.
Sekoita dippi ja tarkista maku. Kaada kastike paprikoihin. Vie tarjolle!
Resepti: Aira Kuvaja