Kauraletut, jogurttikastike ja graavi lohi

kauraletutgraavilohiTaikina: 
5 dl maitoa 
3 kananmunaa 
3 dl kaurahiutaleita 
1 dl vehnäjauhoja 
1 dl kaurajauhoja 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
1 tl suolaa 

paistamiseen Virgino rypsiöljyä

Jogurttikastike:
2 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl kylmäpuristettua Virgino rypsiöljyä
2 rkl silputtua tilliä
½ sitruunan mehu
1/3 tl mustapippurirouhetta

Letun päälle: graavilohiviipaleita, rucolaa, salaatinlehtiä, kurkkua, retiisiä, herneenversoja

Sekoita lettutaikina ja anna turvota 15 min. Paista letut öljyssä molemmin puolin. Anna jäähtyä.

Sekoita jogurttikastike ja levitä letuille.

Koristele salaatilla, lohiruusukkeilla, retiisi- ja kurkkuviipaleilla sekä herneenversoilla.

Tarjoa alkuruokana tai kokonaisena ateriana.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It