header

Kauraletut, jogurttikastike ja graavi lohi

kauraletutgraavilohiTaikina:
5 dl maitoa
3 kananmunaa
3 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurajauhoja
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 tl suolaa

paistamiseen Virginoa

Jogurttikastike:
2 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 rkl silputtua tilliä
½ sitruunan mehu
1/3 tl mustapippurirouhetta

päälle: graavilohiviipaleita, rucolaa, salaatinlehtiä, kurkkua, retiisiä, mansikoita, herneenversoja

Sekoita lettutaikina ja anna turvota 15 min. Paista letut öljyssä molemmin puolin. Anna jäähtyä.

Sekoita jogurttikastike ja levitä letuille.

Koristele salaatilla, lohiruusukkeilla, retiisi- ja kurkkuviipaleilla sekä mansikoilla ja herneenversoilla.

Tarjoa alkuruokana tai kokonaisena ateriana.

Resepti: Aira Kuvaja

Pin It