header

Juureschutney

juureschutneyAinekset: 
Ohje 10:lle
10 viipaletta Myllärin luomuruislastua
700 g juureschutneyta
200 g leipäjuustokuutioita
1 dl paahdettuja kaurahiutaleita
5 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä (Virgino)
hienonnettuja tuoreita yrttejä

Juureschutney:
2 kpl porkkanaa ½ cm:n kuutioina
2 kpl palsternakkaa ½ cm:n kuutioina
pala lanttua ½ cm:n kuutioina
pala naurista ½ cm:n kuutioina
1 kpl punasipulia hienonnettuna
1,5 dl hienoa sokeria
½ dl Virgino® rypsiöljyä
1 dl punaviinietikkaa
1 dl vettä

Kuumenna kasari, sulata sokeri ja lisää juureskuutiot, sekoita. Lisää öljy, vesi ja etikka ja hauduta 10 minuuttia. Lisää suola ja jauhettu valkopippuri, jäähdytä.

Rakenna annos ruis luomulastujen päälle, koristele ja tarjoile.

Resepti: Kim Palhus

Pin It