header

Alkupalaleivät

AlkupalaleivatAinekset:
saaristolaisleipää

kylmäpuristettua Virginoa tai Virgino Chiliöljyä, Rosmariiniöljyä, Valkosipuliöljyä
salaatinlehtiä
kylmäsavustettua kirjolohta
mätiä
smetanaa
tillinoksia
sitruunamehua
silputtua punasipulia
roseepippuria

Leikkaa saaristolaisleipä viipaleiksi. Ota viipaleista halutessasi kuvioita piparkakkumuoteilla, vaikkapa sydämiä ja ympyröitä.

Valuta leiville hiukan öljyä (1 tl / leipä).Voit käyttää perinteistä, maustamatonta kylmäpuristettua Virginoa tai kokeilla eri maku vaihtoehtoja. Maustetut öljyt antavat lisää makuelämyksiä.

Koristele leivät salaatilla, lohiruusukkeilla, mädillä ja smetanalla.

Purista päälle hiukan sitruunamehua ja viimeistele sipulisilpulla, murskatulla roseepippurilla ja tillillä.

Pin It