Ainekset:
½ maalaisleipä
1 dl Virginon makuöljyä (Rosmariini, Chili tai Valkosipuli) tai maustamatonta Virgino-rypsiöljyä
2 avocadoa
150 g mozzarellaviipaleita
100 g minitomaatteja
4 rkl balsamicosiirappia
tuoretta basilikaa
Viipaloi leipä ja paista viipaleita parin minuutin ajan kuumassa öljyssä, niin että viipaleista tulee kauniin vaaleanruskeita. Paista myös minitomaatteja kuumassa öljyssä käännellen minuutin-pari.
Kuori, halkaise ja viipaloi avocadot.
Asettele leiville vuorotellen avocado- ja mozzarellaviipaleita sekä päälle minitomaatteja.
Valuta leiville balsamicoa ja koristele basilikan lehdillä. Tarjoa heti alkupalana, keiton kanssa tai cocktail-paloina.
Resepti: Aira Kuvaja