Kalaseljanka

kalaseljanka(n. 4 annosta) 
Ainekset: 
1 sipuli 
4 rkl Virgino Valkosipuliöljy tai maustamatonta Virginoa 
1 palsternakka 
1 porkkana 
2 tl omenaviinietikkaa 
6 dl kasvis- tai kalalientä 
600 g perunaa 
1 tlk tomaattimurskaa 
2 tl sokeria 
400 g pakasteseitä 
mustapippuria myllystä 
(suolaa jos kaipaat) 

 

Tarjoiluun:
tuoretta persiljaa
smetanaa

Kuutioi sipuli, kuullota sitä hetki valkosipuliöljyssä. Lisää lohkotut palsternakat sekä porkkanat. Kuullota kasviksia hetki.

Lisää omenaviinietikka ja odota että etikka haihtuu. Lisää lohkotut perunat, liemi, tomaattimurska sekä sokeri.

Hauduta kasvikset ja perunat kypsiksi, n. 20-30 min. Lisää kuutioitu sei loppuvaiheessa keittoaikaa ja keitä niin, että sei on kypsynyt. Lisää mustapippuria myllystä.

Tarjoile tuoreen persiljan sekä smetanan kera.

Resepti: Ruokamielellä blogin Mari

Tutustu Ruokamielellä blogiin

Pin It