Ainekset:
4 kananmunaa
2 dl ruskeaa sokeria tai ruokosokeria
1 dl ohrajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 rkl Virgino-rypsiöljyä
2 dl vähäsokerista omenasosetta
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita jauhot, leivinjauhe sekä vaniljasokeri, lisää seos taikinaan siivilän läpi ja sekoita varovasti. Sekoita lopuksi rypsiöljy varovasti taikinaan. Levitä taikina tasaisesti leivinpaperille uunipellin päälle. Paista uunin keskitasossa 225 asteessa noin 7 minuuttia.
Ripottele pellin mittaiselle leivinpaperille vähän sokeria ja kumoa torttu sille. Irrota alustana ollut leivinpaperi. Levitä täyte torttulevylle ja kääri se rullalle paperin avulla. Anna tortun jäähtyä paperiin käärittynä. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi tarjoilua varten.