header

Broilerisubi - grillattu broilerisämpylä

Ainekset:
4 annosta
1 dl TyrniVirgino glasyyriä
400 g ohuita broilerinrintaviipaleita
150 g kesäistä kaalisalaattia
4 viipaletta pekonia
1 iso punasipuli ohuina viipaleina
4 viipaletta savujuustoa
4 kpl Sub-sämpylöitä tai tavallisia sämpylöitä



Nosta sämpylät kuumenemaan grillin ylätasolla, jossa ne eivät pala.

Penslaa broileri TyrniVirginolla ja laita grilliin. Grillaa vaalean ruskeaksi ja käännä. Penslaa uudelleen ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Laita pekoniviipaleet grilliin ja käännä pari kertaa. Kuumenna sipulirenkaat nopeasti parilalla.

Avaa sämpylä ja laita sen pohjalle kaalisalaattia. Nosta broileriviipaleet salaatin päälle. Asettele lopuksi sipulirenkaat ja savujuustoviipaleet subiin ja laita kansi päälle. Paina kevyesti ja laita subi vielä hetkeksi grilliin kuumenemaan, tarjoile heti.

Resepti: Kim Palhus

Pin It