Ainekset:
4 annosta
1 dl TyrniVirgino glasyyriä
400 g ohuita broilerinrintaviipaleita
150 g kesäistä kaalisalaattia
4 viipaletta pekonia
1 iso punasipuli ohuina viipaleina
4 viipaletta savujuustoa
4 kpl Sub-sämpylöitä tai tavallisia sämpylöitä
Nosta sämpylät kuumenemaan grillin ylätasolla, jossa ne eivät pala.
Penslaa broileri TyrniVirginolla ja laita grilliin. Grillaa vaalean ruskeaksi ja käännä. Penslaa uudelleen ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
Laita pekoniviipaleet grilliin ja käännä pari kertaa. Kuumenna sipulirenkaat nopeasti parilalla.
Avaa sämpylä ja laita sen pohjalle kaalisalaattia. Nosta broileriviipaleet salaatin päälle. Asettele lopuksi sipulirenkaat ja savujuustoviipaleet sämpylään ja laita kansi päälle. Paina kevyesti ja laita sämpylä vielä hetkeksi grilliin kuumenemaan, tarjoile heti.
Resepti: Kim Palhus