Ainekset:
400 g jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
200 g kermaviiliä
1 sipuli
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
1 kananmuna
1 rkl soijakastiketta
½ tl yrttisuolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
Täyte:
½ pkt Mustaleima Koskenlaskija -sulatejuustoa tai muuta vastaavaa juustoa
Mittaa korppujauhot ja kermaviili kulhoon, sekoita ja anna turvota.
Hienonna sipuli ja hauduta pehmeäksi öljyssä pannulla. Anna jäähtyä. Sekoita kaikki mureketaikinan aineet tasaiseksi massaksi. Muotoile mureketaikina kostutetuin käsin leivinpaperin päälle litteäksi levyksi välillä käsiä kostuttaen.
Paloittele juusto levyn keskelle. Nosta sivut täytteen päälle ja ummista sauma hyvin. Kiepsauta varovasti paperia apuna käyttäen saumapuoli alaspäin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskiosassa noin 35 minuuttia.
Resepti: Aira Kuvaja