Korvasienipiirakka

Pohja:
1 dl ohrahiutaleita
3 dl täysjyvä spelttihiutaleita
1/2 tl ruususuola
1 dl Virginon kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 dl vettä

Täyte:
1 rkl voita
1 sipuli
1,5 dl korvasieniä

Munamaito:
3 dl maitoa/ kermaa
2 munaa
1 dl Valio Mustaleima juustoraastetta
1 tl ruususuolaa
1/2 tl mustapippuria

Tee pohja: sekoita kuivat aineet keskenään, lisää öljy ja viimeiseksi vesi. Taputtele piirakkavuoan pohjalle (halk. 26 cm).

Kuullota hienonnettu sipuli voissa. Lisää pilkotut korvasienet. Sekoita hetki, että sienistä irtoaa makua. Kaada täyte pohjan päälle. Muista ryöpätä korvasienet ennen käyttöä!

Tee munamaito: sekoita aineet ja lisää täytteen päälle. Laita uunin keskitasolle noin 40 min +200 astetta.

Pin It