header

Virgino aloitti viennin Saksaan!

Family1 CustomVirginon öljyjä saa jatkossa myös Saksasta.

Tsekkaa hienot Saksan tuotteemme, kokeile herkullista bratwursti-hapankaalireseptiä ja osallistu arvontaan!

Virginon Saksan viennin kärkenä ovat maustetut öljyt, ja tuotesarjassa on myös tavallinen kylmäpuristettu Virgino-rypsiöljy.

Tuotteet menevät pohjoissaksalaiseen ketjuun ja heidän nettikauppaansa. Ketju on nimeltään CITTI ja se toimii Schleswig-Holsteinin alueella. Ketjulla on keväästä alkaen hyvä valikoima suomalaisia elintarvikkeita teeman Suomi 100 vuotta (Finnland 100 Jahre) alla.

”Saksa on erittäin vaativa markkina-alue. Luomua käytetään paljon, öljytarjonta on monipuolinen ja laaja. Suurimmat tuotteet ovat rapsiöljy ja oliiviöljy. Saksassa on erittäin hyviä paikallisia kylmäpuristetun rapsiöljyn tuottajia, joten olemme erittäin iloisia ja ylpeitä, kun Virgino on päässyt valikoimiin. Sen laatu ja puhtaus arvostetaan erittäin korkealle. Terveystietoiset saksalaiset ovat myös erittäin kiinnostuneita hyvistä tutkimustuloksista”, sanoo toimitusjohtaja Perttu Korolainen.

”Suomi ei ole kovin hyvin tunnettu Saksassa keskivertokansalaisten keskuudessa. Saksassa on kuitenkin merkittävä määrä Suomen ystäviä, kohtuullisen moni on käynyt täällä ja jos Suomesta on minkäänlaista käsitystä, se on yleensä positiivinen. Suomalaiset ovat luotettavia, tuotteet ovat laadukkaita joskin hintavia.”

”Saksassa on suuret, vaativat markkinat ja mahdollisuudet. Vienti Saksaan on ollut jo pitkään työn alla, mutta sinne ei todellakaan ole helppo päästä. Neuvottelujen johtivat sitten hyvään lopputulokseen, uskon että laadukkaat makuöljyt olivat juuri se normaalitarjonnasta riittävän paljon poikkeava tuote, jonka asiakasketju halusi valikoimiinsa”, Korolainen pohtii.

zwilling veitsisarja1OSALLISTU ARVONTAAN! Palkintona laadukas saksalainen Zwilling-veitsisarja sekä viisi pakettia Viginon makuöljyjä. Yhdessä paketissa on Rosmariini-, Valkosipuli- ja Chiliöljypullot.

Kokeile herkullista saksalaista makkara-hapankaaliohjetta »

Vinkki! Uunissa haudutettu hapankaali on erinomainen lisuke myös pääsiäislampaalle.
Katso resepti »

Pin It

Täytetty avocado pitää pintansa

kategoriassa Blogi

Täytetty avocado oli 80-luvun hieno, uusi herkku. Silloin Avocadot tarjottiin yleensä majoneesi-katkaraputäytteellä. Syöntikypsien avocadojen myötä…

Rypsiöljy alentaa verisuonitukoksia ja tulehduksia aiheuttavaa fibrinogeeniä

kategoriassa Ajankohtaista

Rypsiöljyn nauttiminen vähentää terveyttä rapauttavaa fibrinogeeniä elimistössä, osoittaa Tampereen ja Helsingin yliopistoissa tehty rasvahappotutkimus. Fibrinogeeni…

Suomalaisen ruuan päivä 4.9. on iloinen ja maistuva juhla

kategoriassa Ajankohtaista

Ruokatiedon toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi: Suomalaisen ruuan päivä 4.9. on iloinen ja maistuva juhla Ruokatieto lanseeraa…