Tacopiirakka

tacopiirasSPohja: 
100 g voita 
3 dl vehnäjauhoja 
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
200 g maitorahkaa 

Täyte:
1 pieni sipuli
½ paprika
1 prk kidneypapuja valutettuna
1 pieni prk säilykemaissia tai 1 dl pakastemaissia sulatettuna
2 kananmunaa
1 pss tacomausteseosta
2 kananmunaa
½ prk creme fraichea
juustoraastetta
paistamiseen Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä

Tarjoiluun:
salaattia, creme fraichea, tuoretta korianteria ja nachoja

Paloittele voi. Lisää vehnäjauhot ja nypi murumaiseksi seokseksi. Lisää Virgino-rypsiöljy sekä maitorahka. Sekoita taikina tasaiseksi ja painele se voidellun, jauhotetun piirasvuoan pohjalle ja reunoille.

Tee seuraavaksi täyte. Pilko sipuli ja paprika kuutioiksi. Paista reilussa öljyssä hieman pehmeäksi. Lisää joukkoon pavut, maissit, munat, taco-mausteseos sekä creme fraiche. Sekoita tasaiseksi ja kaada vuokaan. Lisää päälle muutama kourallinen juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjoile salaatin, nachojen ja creme fraichen kera.

Pin It