header

Jälkiruoat

Rapeat vohvelit

vohvelitAinekset:
3 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 rkl sokeria
½ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä

Lue lisää...

Mustikkarahka

mustikat

Ainekset:
4 dl rasvatonta rahkaa
4 dl luomu vaniljajogurtti
½ dl Luomu Virgino -rypsiöljyä
200 g suomalaisia mustikoita, sopii myös pakastemustikat

Lue lisää...

Rosmariinilla maustettu kuuma leipäjuusto

16 leipajuusto ja lakat1 MediumAinekset:
2 pkt leipäjuustoa (400 g)
2 dl kuohukermaa
2 dl lakkoja (tuore tai pakaste) tai lakkahilloa
8 rkl Virgino Rosmariiniöljyä

Lue lisää...

Perinteinen pannukakku

pannukakkuAinekset:
2 munaa
½ l maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
2 tl sokeria
4 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä

Lue lisää...

Hedelmäsalaatti

HedelmasalaattiAinekset:
4 annosta
4 tuoretta viikunaa
250 g tuoreita mansikoita
50 g pehmeitä taateleita
2 rkl mantelilastuja
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
2 rkl appelsiinimehua (tuoreesta appelsiinista puristettuna)
koristeeksi syötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja)
ja/tai tuoreen mintun lehtiä

Lue lisää...