Ainekset:
500 g pehmeää rasvatonta maitorahkaa
2,5 dl kauravispiä
200 g viikunahilloa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 tl luomu vaniljauutetta tai vaniljasokeria
muutama tuore viikuna
tuoretta minttua
Ainekset:
500 g pehmeää rasvatonta maitorahkaa
2,5 dl kauravispiä
200 g viikunahilloa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 tl luomu vaniljauutetta tai vaniljasokeria
muutama tuore viikuna
tuoretta minttua
Ainekset:
500 g pehmeää rasvatonta maitorahkaa
2,5 dl kauravispiä
200 g viikunahilloa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2 tl luomu vaniljauutetta tai vaniljasokeria
muutama tuore viikuna
tuoretta minttua
Ainekset:
5 dl kevytmaitoa
2 munaa
1 tl suolaa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
400 g valmis porkkanasosetta tai hienoksi raastettua tuoretta porkkanaa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
lisäksi Virginoa paistamiseen
Ainekset:
5 dl kevytmaitoa
2 munaa
1 tl suolaa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
400 g valmis porkkanasosetta tai hienoksi raastettua tuoretta porkkanaa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
lisäksi Virginoa paistamiseen
Ainekset:
3 munaa
2,5 dl lämmintä maitoa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
½ tl suolaa
Lisäksi:
1 luomusitruunan raastettu kuori
2 dl lemon curd -tahnaa
5 dl mustikoita
2 rkl tomusokeria
Ainekset:
3 munaa
2,5 dl lämmintä maitoa
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
½ tl suolaa
Lisäksi:
1 luomusitruunan raastettu kuori
2 dl lemon curd -tahnaa
5 dl mustikoita
2 rkl tomusokeria
Ainekset:
2 dl puuroriisiä
7,5 dl mantelijuomaa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2,5 dl kahvijuomaa
1 rkl hunajaa (vegaanille ruokosokeria)
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
koristeeksi:
rouhittua saksanpähkinää
vadelmia
suklaahippuja
mintunlehtiä
Ainekset:
2 dl puuroriisiä
7,5 dl mantelijuomaa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2,5 dl kahvijuomaa
1 rkl hunajaa (vegaanille ruokosokeria)
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
koristeeksi:
rouhittua saksanpähkinää
vadelmia
suklaahippuja
mintunlehtiä
Ainekset:
4 kypsää banaania
300 g pakaste- tai tuoreita mansikoita
½ dl kauramaitoa
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
(1 rkl juoksevaa hunajaa)
Kun jätät hunajan pois, pehmis on vegaaninen. Jäiset banaanit tuovat niin paljon makeutta, ettei lisämakeutusta välttämättä tarvita.
Ainekset:
4 kypsää banaania
300 g pakaste- tai tuoreita mansikoita
½ dl kauramaitoa
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
(1 rkl juoksevaa hunajaa)
Kun jätät hunajan pois, pehmis on vegaaninen. Jäiset banaanit tuovat niin paljon makeutta, ettei lisämakeutusta välttämättä tarvita.