header

Jälkiruoat

Omenainen rahkapannacotta

omenarahka Custom(4 annosta)
Ainekset:
1 prk (2 dl) kermaa
2 dl maitoa
1 sitruunan kuori
1 dl sokeria
2 liivatelehteä
1 prk maitorahkaa

Lue lisää...

Kirsikka-mascarpone kerrosjälkiruoka

mascarpone(4:lle)
Ainekset:
20 kpl kaurakeksejä tai kauralastuja
3 rkl Virgino-rypsiöljyä
250 g mascarponea
2 tl vaniljasokeria
1,5 dl tomusokeria
2 dl kirsikoita (tuoreita, joista on poistettu kivet / sokeriliemeen säilöttyjä / hapankirsikoita)

Lue lisää...

Pähkinäiset mascarpone-hunajapäärynät

uunipaarynatAinekset:
8 päärynää
150 g mascarpone-tuorejuustoa
2 rkl sokeria
1 rkl sitruunamehua
1 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä tai saksanpähkinöitä
1½ rkl juoksevaa hunajaa
1½ rkl Virgino Rosmariiniöljyä

Lue lisää...

Uunissa paistettu valkohomejuusto

valkohomejuustoAinekset:
Kokonainen brie- tai camembert-kiekko
3 rkl Virginon Rosmariiniöljyä
3 rkl juoksevaa hunajaa
1 dl isoiksi paloiksi rouhittua saksanpähkinää tai pekaanipähkinää
pari kierrosta mustapippuria myllystä
tuoretta rosmariinia

Lue lisää...

Marjainen tuorepuuro

tuorepuurosAinekset:
2 dl pikakaurahiutaleita
200 g marjajogurttia
125 g vauvan mansikka-ruusunmarjasosetta
2 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl Virgino-rypsiöljyä
1 dl marjakeittoa, maitoa tai kaurajuomaa
(koristeeksi tuoreita marjoja)

Lue lisää...