Jälkiruoat

Viikunarahka

viikunarahka lusikkaAinekset: 
500 g pehmeää rasvatonta maitorahkaa 
2,5 dl kauravispiä 
200 g viikunahilloa 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
2 tl luomu vaniljauutetta tai vaniljasokeria 
muutama tuore viikuna 
tuoretta minttua 

Lue lisää...

viikunarahka lusikkaAinekset: 
500 g pehmeää rasvatonta maitorahkaa 
2,5 dl kauravispiä 
200 g viikunahilloa 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
2 tl luomu vaniljauutetta tai vaniljasokeria 
muutama tuore viikuna 
tuoretta minttua 

Porkkanaletut

pullo porkkanaletutAinekset: 
5 dl kevytmaitoa 
2 munaa 
1 tl suolaa 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
1 rkl juoksevaa hunajaa 
400 g valmis porkkanasosetta tai hienoksi raastettua tuoretta porkkanaa 
2 dl vehnäjauhoja 
2 dl täysjyvävehnäjauhoja 
lisäksi Virginoa paistamiseen 

Lue lisää...

pullo porkkanaletutAinekset: 
5 dl kevytmaitoa 
2 munaa 
1 tl suolaa 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
1 rkl juoksevaa hunajaa 
400 g valmis porkkanasosetta tai hienoksi raastettua tuoretta porkkanaa 
2 dl vehnäjauhoja 
2 dl täysjyvävehnäjauhoja 
lisäksi Virginoa paistamiseen 

Hollantilainen pannukakku

hollantilainen pannukakkuAinekset: 
3 munaa 
2,5 dl lämmintä maitoa 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
2,5 dl vehnäjauhoja 
2 rkl sokeria 
½ tl suolaa 
Lisäksi: 
1 luomusitruunan raastettu kuori 
2 dl lemon curd -tahnaa 
5 dl mustikoita 
2 rkl tomusokeria 

Lue lisää...

hollantilainen pannukakkuAinekset: 
3 munaa 
2,5 dl lämmintä maitoa 
2 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä 
2,5 dl vehnäjauhoja 
2 rkl sokeria 
½ tl suolaa 
Lisäksi: 
1 luomusitruunan raastettu kuori 
2 dl lemon curd -tahnaa 
5 dl mustikoita 
2 rkl tomusokeria 

Mantelin ja kahvinmakuinen riisipuuro

riisipuuro mausteinenAinekset:
2 dl puuroriisiä
7,5 dl mantelijuomaa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2,5 dl kahvijuomaa
1 rkl hunajaa (vegaanille ruokosokeria)
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
koristeeksi:
rouhittua saksanpähkinää
vadelmia
suklaahippuja
mintunlehtiä

Lue lisää...

riisipuuro mausteinenAinekset:
2 dl puuroriisiä
7,5 dl mantelijuomaa
3 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
2,5 dl kahvijuomaa
1 rkl hunajaa (vegaanille ruokosokeria)
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
koristeeksi:
rouhittua saksanpähkinää
vadelmia
suklaahippuja
mintunlehtiä

Rosmariini-mansikkapehmis

mansikkapehmisAinekset: 
4 kypsää banaania 
300 g pakaste- tai tuoreita mansikoita 
½ dl kauramaitoa 
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä 
(1 rkl juoksevaa hunajaa) 

Kun jätät hunajan pois, pehmis on vegaaninen. Jäiset banaanit tuovat niin paljon makeutta, ettei lisämakeutusta välttämättä tarvita.

Lue lisää...

mansikkapehmisAinekset: 
4 kypsää banaania 
300 g pakaste- tai tuoreita mansikoita 
½ dl kauramaitoa 
2 rkl Virgino Rosmariiniöljyä 
(1 rkl juoksevaa hunajaa) 

Kun jätät hunajan pois, pehmis on vegaaninen. Jäiset banaanit tuovat niin paljon makeutta, ettei lisämakeutusta välttämättä tarvita.