header

Jälkiruoat

Mansikat ja suklaadippi

suklaamansikkaAinekset:
200 g mansikoita
150 g tummaa suklaata
loraus kylmäpuristettua Virginoa

Lue lisää...

Letut kauden marjoilla ja hunajakastikkeella

hunajaletut okLettutaikina:
2 dl täysjyvävehnäjauhoa
2 tl leivinjauhoja
1 tl vaniljasokeria
½ tl suolaa
3 dl maitoa
2 rkl sokeria
1 kananmuna
2 rkl Virgino-öljyä

Lue lisää...

Spelttiletut

Ainekset:
5 dl juustomaitoa
3/4 tl himalajan suolaa
1 tl täysruokosokeria
2 dl puolikarkeita spelttijauhoja
2 rkl Virginon kylmäpuristettua luomu rypsiöljyä

Sekoita ainekset keskenään ja anna hetken aikaa taikinan turvota. Paista letut paistinpannulla tai muurikkapannulla. Käytä paistamiseen voita tai öljyä. Tarjoile hillon ja kermavaahdon kanssa.

Resepti: Eevamari Oksanen

Kookoslettuja marjojen kera

kookosletut

Ainekset:
1 muna
2,5 dl maitoa
½ dl kookoshiutaleita
¼ dl sokeria
ripaus suolaa
1,25 dl vehnäjauhoja
¼ dl Virgino-rypsiöljyä

Lue lisää...

Mehustetut vadelmat

Ainekset:
100 g vadelmia, pakaste
½ dl vettä
½ dl sokeria
½ kpl limen kuorta
½ kpl limen mehua

Lue lisää...