Ainekset:
200 g ranskankermaa
3 rkl Virgino Rosmariiniöljyä
2 tl Dijon-sinappia
1/3 tl mustapippurirouhetta
1 rkl silputtua tuoretta timjamia
Sekoita dipit ja nauti erilaisten naposteltavien kanssa - kasvikset, ruislastut, juusto.
Ainekset:
200 g kermaviiliä
3 rkl Virgino Valkosipuliöljyä
½ tl chilijauhetta
1 rkl silputtua persiljaa
½ sitruunan mehu
Sekoita dipit ja nauti erilaisten naposteltavien kanssa - kasvikset, ruislastut, juusto.
Ainekset:
3 dl Virgino-öljyä
1 dl esim. sitruunamehua tai punaviinietikkaa
1,5 tl sormisuolaa
1 dl hienoksi raastettua juustoa, esim. punaista emmentalia
1 dl hienoksi silputtuja tuoreita yrttejä (tilliä, ruohosipulia, basilikaa, karhunlaukkaa...)
Ainekset:
1 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
½ sitruunan mehu
1 ruukku basilikaa
1 kynsi valkosipulia
ripaus mustapippuria ja suolaa myllystä
Ainekset:
500 g tuoreita punaisia chilejä
5 valkosipulin kynttä
n. 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
4 - 5 dl Virgino-rypsiöljyä tai Virgino Chiliöljyä antamaan miellyttävää lisälämpöä
1 dl soijaa
1 dl valkoviinietikkaa tai muuta vastaavaa
1 dl sokeria