Ainekset:
1 kg tomaatteja (mahdollisimman kypsiä/ylikypsiä)
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
0,5 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl hillosokeria
Ainekset:
1 kg tomaatteja (mahdollisimman kypsiä/ylikypsiä)
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
0,5 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl hillosokeria
Ainekset:
1 kg tomaatteja (mahdollisimman kypsiä/ylikypsiä)
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
0,5 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl hillosokeria
Ainekset:
3 dl tuoreita basilikan lehtiä
3 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
ripaus karkeaa himalajan suolaa
Ainekset:
3 dl tuoreita basilikan lehtiä
3 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
ripaus karkeaa himalajan suolaa
Ainekset:
1 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
2 tl savupaprika
½ tl valkopippuri
mustapippuria myllystä
½ tl sipulijauhetta
1 tl chilirouhetta
1 tl suolaa
Ainekset:
1 dl Virgino kylmäpuristettua rypsiöljyä
2 tl savupaprika
½ tl valkopippuri
mustapippuria myllystä
½ tl sipulijauhetta
1 tl chilirouhetta
1 tl suolaa
Ainekset:
1 prk (400/265 g) kikherneitä suolaliemessä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
½ sipuli
2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja pilkottuna
¾ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä (myös Valkosipuli- ja Chiliöljyt käyvät)
½ tl jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
½ tl chilirouhetta
3 rkl sitruunamehua
Ainekset:
1 prk (400/265 g) kikherneitä suolaliemessä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
½ sipuli
2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja pilkottuna
¾ dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä (myös Valkosipuli- ja Chiliöljyt käyvät)
½ tl jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
½ tl chilirouhetta
3 rkl sitruunamehua
Ainekset:
2 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
½ dl omenaviinietikkaa tai omenasiiderietikkaa
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl vaahterasiirappia
1/3 tl suolaa
1/3 tl rouhittua mustapippuria
1 tl valkosipulimurskaa
1 rkl tuoretta timjamia silputtuna
1 rkl tuoretta basilikaa silputtuna
1 rkl tuoretta oreganoa silputtuna
Ainekset:
2 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
½ dl omenaviinietikkaa tai omenasiiderietikkaa
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl vaahterasiirappia
1/3 tl suolaa
1/3 tl rouhittua mustapippuria
1 tl valkosipulimurskaa
1 rkl tuoretta timjamia silputtuna
1 rkl tuoretta basilikaa silputtuna
1 rkl tuoretta oreganoa silputtuna