Persialainen ohutleipä:
1 rkl kuivahiivaa
5 dl lämmintä vettä
700 g vehnäjauhoja
2 tl hienoa merisuolaa
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä
Persialainen ohutleipä:
1 rkl kuivahiivaa
5 dl lämmintä vettä
700 g vehnäjauhoja
2 tl hienoa merisuolaa
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä
Persialainen ohutleipä:
1 rkl kuivahiivaa
5 dl lämmintä vettä
700 g vehnäjauhoja
2 tl hienoa merisuolaa
1 dl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä tai Valkosipuliöljyä
Ainekset:
400 g ruusukaaleja
1/2 dl Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl hunajaa
1 rkl balsamico-etikkaa
suolaa ja mustapippuria
Ainekset:
400 g ruusukaaleja
1/2 dl Virgino Rosmariiniöljyä
1 rkl hunajaa
1 rkl balsamico-etikkaa
suolaa ja mustapippuria
Ainekset:
2 – 3 dl puhdistettuja, paloiteltuja sieniä
1 pieni sipuli
1 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
4 viipaletta kaurapaahtoleipää
2 rkl Dijon-sinappia
1 tl hienoa merisuolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 dl mozzarella-juustoraastetta
tuoreita yrttejä, esim. timjamia tai persiljaa
Ainekset:
2 – 3 dl puhdistettuja, paloiteltuja sieniä
1 pieni sipuli
1 rkl kylmäpuristettua Virgino-rypsiöljyä
4 viipaletta kaurapaahtoleipää
2 rkl Dijon-sinappia
1 tl hienoa merisuolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2 dl mozzarella-juustoraastetta
tuoreita yrttejä, esim. timjamia tai persiljaa
Ainekset:
kampasimpukoita
sitruunaa
valkosipulia
Virgino-rypsiöljyä
jäävuorensalaattia
punasipulia
paahtoleipää
ripaus suolaa ja mustapippuria
Ainekset:
kampasimpukoita
sitruunaa
valkosipulia
Virgino-rypsiöljyä
jäävuorensalaattia
punasipulia
paahtoleipää
ripaus suolaa ja mustapippuria
Ainekset:
400 g vuonankaalia tai muuta vihreää salaattia
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1 rasia mansikoita
tuoretta basilikaa
2 pkt luomubrie-juustoa
Ainekset:
400 g vuonankaalia tai muuta vihreää salaattia
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1 rasia mansikoita
tuoretta basilikaa
2 pkt luomubrie-juustoa